Vuoden Pyöräilijä Matti Purojärvi.

Syyskokouksen päätöksiä ja kauden parhaat 2011

JYPS:in sääntömääräinen syyskokous sekä kauden päättäjäiset ja pikkujoulut pidettiin lauantaina 3.12.2011. Paikalla oli reilut 40 seuralaista.

Kokouksessa vahvistettiin vuoden 2012 toimintasuunnitelma ja budjetti. Toiminta jatkuu pääosin entiseen tapaan, joskin myös joitain uusia toimintamuotoja päätettiin aloittaa. Kenties merkittävimpänä tavoitteena seuran jäsenmäärä pyritään vuoden aikana lisäämään 300:een nykyisestä 200:sta. Jäsenmaksut päätettiin pitää ennallaan (alle 18-vuotiaat 10 €, aikuiset 20 € ja yhteisöt 100 €), mutta oheen kehitetään systeemi, jonka avulla voi halutessaan tukea seuran junioritoimintaa ja pyöräilyn edistämistä.

Johtokunta jatkaa vuonna 2012 lähes entisessä kokoonpanossaan. Uusina johtokuntaan valittiin Antti Poikola ja Hannu Räbinä, pois jäivät Mia Willman ja Tuomo Kohvakka.

VUODEN 2011 PARHAAT

9 jäsentä palkittiin erityisistä ansioistaan vuoden aikana. Palkitut saivat kunniakirjan, pyöräilyaiheisen palkintolaatan ja haluamansa vapaavalintaisen seuravaatteen.

Vuoden juniori Simo Terävä.
Vuoden järjestysmies Timo.

Vuoden Pyöräilijä: Matti Purojärvi

Matti ajoi ja ohjasi runsaasti lenkkejä ja retkiä, oli mukana MTB Jyväskylän järjestelyissä sekä avusti useissa muissakin tapahtumissa. Lisäksi Matti osallistui kisoihin ja toimi myös seuran MTB Marathon -vastaavana.

Vuoden juniori: Simo Terävä

Simo kehittyi pyöräilijänä huimaa vauhtia. Menestystä tuli niin paikallisissa kuin kansallisissakin kilpailuissa, todisteena mm. xc-pyöräilyn SM-kisojen 4. sija ja kutsu maajoukkueleirille. Simo oli lisäksi erittäin motivoitunut ja osasi ottaa harjoittelun ilon kautta.

Vuoden seura-aktiivi: Ari Häyrinen

Ari päivitti nettisivuja ahkerasti ja innokkaasti, osallistui korvaamattomalla panoksella Kangas-projektiin sekä ajoi MTB Enduro -kisoja ja lukuisia maastolenkkejä.

Vuoden tulokas: Eve Lahti

Eve tuli vuoden aikana innokkaasti mukaan erityisesti maastolenkeille. Eve kävi myös kisoissa ja ajaa pyörällä muutenkin.

Vuoden kisakuski: Sini Alusniemi

Sini oli kauden aikana selvästi menestynein kuskimme. Sini voitti mm. MTB Marathon Cupin naisten sarjan kokonaiskilpailun, MTB Marathonin Suomen mestaruuden, Finlandia-maastopyöräilyn ja Tahko MTB:n naisten 60 kilometrin matkan.

Vuoden kuljetusmestari: Jani Käyhty

Jani hankki Laakkoselta pakettiauton käytännössä kaikkia vuoden aikana järjestettyjä isoja tapahtumia varten. Jani hankki seuralle myös useita sponsoreita. Lisäksi Jani ajoi maastolenkkejä, osallistui MTB Enduro -kisoihin ja avusti tapahtumissa.

Vuoden novellisti: Ari Häyrinen

Ari kirjoitti foorumille ja seuralehteen useita huikeita tarinoita MTB Enduro -kisoista.

Vuoden järjestysmies: Timo Välimäki

Timo oli järjestyksenvalvojana ja muutenkin järjestämässä lähes kaikki vuoden tapahtumia.

Vuoden extempore -kuski: Hannu Räbinä

Hannu lähti ensimmäiselle pitkälle pyöräretkelleen eli reilun viikon mittaiselle Saimaan reissulle päivän varoitusajalla. Hannu osallistui myös Ahvenanmaan pyöräretkelle, palasi sieltä aamukuudelta ja meni suoraan töihin. Hannu ajoi lisäksi lenkkejä ja kisoja sekä oli järjestämässä tapahtumia.

Kunniamaininta 2011: Touho Häkkinen

Touho on kuvannut seuran kilpailuita ja muita tapahtumia jo useita vuosia. Kaikki tietävät Touhon laadukkaat kuvat, joissa on aina ideaa!