Uudet nettisivut julkaistu!

JYPS:in uudet nettisivut ovat lopulta toiminnassa. Sivujen ulkoasu, sisältö ja rakenne ovat käytännössä valmiit. Joitain yksityiskohtia vielä hiotaan kevään aikana, sivuille on mm. tarkoitus siirtää vanhojen kilpailuiden tulokset. Myös sivujen osoitteita on tarkoitus muokata lyhyemmiksi.

Sivut toimivat Joomla-julkaisujärjestelmän avulla, joten kuka tahansa osaa päivittää sivuja. Tavoite on siis pitää sivut ajan tasalla. Erityisesti sivujen kalenteriosio on tarkoitettu jatkuvaan seuran tapahtumista tiedottamiseen. Sivuilta on linkki myös Jyväskylän seudun pyöräilyfoorumille, joka on tarkoitettu pyöräilyaiheiseen keskusteluun ja ylimääräisistä lenkeistä sopimiseen.

Sivuja suunniteltiin ja rakennettiin aktiivisesti reilut pari kuukautta. Sivujen toteutuksesta ovat vastanneet erityisesti Jero Manninen (tekninen toteutus), Tuomo Kohvakka (pohjarakenteen suunnittelu), Esa Rantakangas (sisältö) ja Teemu Tenhunen (sisältö). Erityisesti Jero ansaitsee sivujen toteuttamisesta isot kiitokset!

Sivuista voi antaa palautetta esimerkiksi Vieraskirjan avulla. Palautetta voi lähettää myös suoraan nettivastaaville. Otamme mielellämme palautetta vastaan sivujen ulkoasusta, toimivuudesta ja rakenteesta! Myös mahdollisista virheistä voi ilmoittaa.