Rantaa seuran mökillä.

Uusien jäsenten ilta ja kesäkauden avajaiset 18.6.2011

JYPS:in uusien jäsenten ilta ja kesäkauden avajaiset pidetään seuran mökillä Vihtavuoressa lauantaina 18.6. klo 15–24.

Tilaisuus aloitetaan pienillä talkoilla (puiden tekoa ym.) noin klo 15–17. Tämän jälkeen jatketaan varsinaisen aiheen eli uusien jäsenten illan ja kesäkauden avajaisten merkeissä. Ohjelmassa on vapaamuotoisesti grillausta, ruokailemista, lettujen paistamista, saunomista, uimista, pelailua, soutelua ja tutustumista toisiin seuralaisiin. Seura tarjoaa reilusti syömistä ja juomista. Tarkoitus on viettää mukavaa alkukesän iltaa yhdessä touhuten, ollen ja kesästä nauttien.

Voit tulla mukaan joko pyörällä tai autolla. Mökille lähdetään yhdessä Aren aukiolta Kolmikulman edestä klo 14:00. Pyörällä voi ajaa mökille joko maastoreittejä tai teitä pitkin. Molemmat pyöräretket ovat ohjattuja, ja vauhti pidetään sopivan leppoisana. Matkaa mökille on noin 20 km, joten teitä pitkin fillaroidessa perillä ollaan noin klo 15. Tiepyöräretki on tarkoitettu kenen tahansa ajettavaksi millä tahansa pyörällä. Tavaroita saa halutessaan autojen kyytiin.

Paluu mökiltä on myöhään illalla. Tarvittaessa pyörän saanee kuljetettua takaisin kaupunkiin autokyydillä. Luonnollisesti mökille voi myös tulla omalla kyydillään myöhemmin tai lähteä aiemmin. Muutama voi halutessaan jopa yöpyä mökillä.

Mukaan mökille kannattaa ottaa vaihtovaatteet, saunomisvälineet, uikkarit ja runsaasti rentoa kesämieltä!

Lisätietoja saat tarvittaessa mökkivastaavalta. Ilmoitathan mökkivastaavalle ainakin, jos sinulla on auto käytössäsi! Yhteystiedot löydät täältä.

Olet lämpimästi tervetullut!

Johtokunta