Onko sinulla valot vai oletko valoton? Valot on! -pyöränvalokampanja 13.–24.11.2013

Niin Valon kaupungissa Jyväskylässä kuin muualla Keski-Suomessa toivoisi näkevänsä enemmän valoja polkupyörissä. Hämärässä ja pimeässä muiden teillä liikkujien on lähes mahdotonta nähdä valotonta pyörää. Oman sekä muiden turvallisuuden vuoksi: muistathan huolehtia pyörääsi valot ja heijastimet!

Pyörässä pitää hämärällä tai pimeällä ajettaessa olla kiinteä valkoinen valo edessä. Myös heijastimet edessä, takana ja sivuilla ovat pakolliset sekä auttavat sinua näkymään. Punainen valo takana auttaa näkemään sinut vieläkin paremmin.

Osallistu Valot on! -kampanjaan

JYPS, Jyväskylän kaupunki, Fenix-valaisimet ja Ride Cycle Store haastavat kaikki keskisuomalaiset mukaan Valot on! -kampanjaan 13.–24.11. Osallistuminen on helppoa: osallistut käyttämällä valoja ja heijastimia pyörässäsi kampanjan aikana!

Voit ilmoittaa osallistumisestasi kampanjaan ja haastaa kavereitasi mukaan Facebookissa täällä. Ilmoittautuneiden kesken arvotaan kampanjan päätteeksi varusteineen yli 100 euron arvoinen Fenix BT10 -pyöränvalo ja useita muita valoja. Kampanjan mainoksen Facebookissa jakaneiden kesken arvotaan myös useita valoja, mm. Fenix BT10. Olethan mukana viemässä tärkeää asiaa eteenpäin!

Kampanja käynnistyy esittelytapahtumalla Jyväskylän kävelykadun Kompassilla keskiviikkona 13.11. klo 17–18. Tapahtumassa JYPS kertoo valoista pyörissä ja Fenix-valaisimet esittelee pyöränvalojaan. Esittelytapahtuman jälkeen klo 18 Kompassilta alkaa Valoajo. Noin tunnin kestävässä Valoajossa kierrämme valot loistaen Jyväsjärven ympäri leppoisasti ja ohjatusti pyöräillen. Osallistuminen on ilmaista, varusteiksi tarvitaan fillari, kypärä ja tietysti ne valot. Osallistuneiden kesken arvotaan pyöränvaloja.

Valot on! -kampanjan järjestää JYPS ry. Mukana fillarien valaisemisessa ovat Jyväskylän kaupunki, Fenix-valaisimet ja Ride Cycle Store.

Lisätietoja

Puheenjohtaja Teemu Tenhunen, pj (ät) jyps.fi tai 041 544 2195.