Keski-Suomen kolme ensimmäistä Bullittia juuri saapuneina 2011.

Yhteistilaus Bullittin lastipyöristä

Tanskalaiset Bullitt Cargo Biket ovat laadukkaita ja maailmalla suosittuja lastipyöriä. Keveinä ja kaksipyöräisinä Bullittit myös soveltuvat lastipyöristä parhaiten Jyväskylän mäkisille väylille. Bullitteja ei saa Suomesta, joten teemme jälleen tänä vuonna yhteistilauksen suoraan valmistajalta Tanskasta. Yhteistilauksen avulla sekä pyörien hintoja että toimituskuluja saadaan alemmas.

Lastipyörää voi loistavasti käyttää tavaran tai ihmisten kuljettamiseen. Bullittilla voi kuljettaa kymmeniä kiloja lastia, vaikkapa kaksi lasta. Pyörän etuosaan saa vesivanerisen kuljetuslaatikon tai vesitiiviin alumiinisen laatikon. Lapsille voi laittaa penkit ja turvavyöt. Bullittia voi käyttää myös mainostamiseen, sillä runkoon saa halutessaan valmistajalta alumiinilevyn mainosta varten. Näin Bullitt soveltuu ja mukautuu monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Esimerkiksi perheen päivittäisten asiointimatkojen hoitamiseen Bullitt on erinomainen väline.

Kokeilematta Bullittia ei tarvitse tilata. Jos olet kiinnostunut Bullittin koeajamisesta, niin ota yhteyttä Teemu Tenhuseen tai Timo Ruokoseen. Mahdollisesti järjestämme myös koeajotapahtuman marraskuussa.

Bullittit kustantavat lähetyskuluineen mallista riippuen noin 2000–4000 €. Alle 2000 eurolla saa Bullittin 7-vaihteisena. Keski-Suomeen suosittelemme Bullitteja 27-vaihteisena ja vähintään Deore-osasarjalla, tällöin Bullitt maksaa noin 2000 €. Sähkömoottorilla varustettuna Bullitt maksaa vajaat 4000 €. Hinnat tarkentuvat myöhemmin.

Pyörän tilaamisesta pitää päättää sitovasti 5.11. mennessä. Pyörät saapuvat tällöin marraskuun aikana Jyväskylään. Kun olet kiinnostunut Bullittin tilaamisesta, niin ota yhteyttä Salla Pehkoseen, pehkonen.salla (ät) gmail.com.

Kuvia Keski-Suomen Bullitteista löytyy täältä sekä runsaasti lisätietoja Bullitteista ja muista lastipyöristä Tavarafillarista.