Yliopiston pyöränhuoltotapahtuma 16.4.2011

JYPS sekä Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan ympäristö- ja liikuntavaliokunnat järjestävät jälleen perinteisen yliopiston pyöränhuoltotapahtuman. Huippusuositussa tapahtumassa JYPS:in mekaanikot perushuoltavat 2 euron osallistumismaksua ja tarvittavien osien hintaa vastaan opiskelijoiden pyöriä.

Tyypillisimpiä huoltoja ovat ketjujen öljyäminen, ilman pumppaaminen renkaisiin, vaihteiden ja jarrujen säätäminen sekä jarrupalojen, sisäkumien, renkaiden, vaijereiden, polkimien ja satuloiden vaihtaminen. Lisäksi neuvotaan pyörän perussäätöjä, kunnossapitoa ja huoltamista sekä annetaan vinkkejä jatkohuoltoja varten. Tapahtumassa on myös mahdollisuus pyörän pesemiseen sekä turvamerkitsemiseen.

Ride Cycle Store tukee tapahtumaa. Pyöriin vaihdettavat osat ja tarvikkeet ovat Ridestä, ja jatkohuollon tarvitsijoille kirjoitetaan Rideen lähete, jolla saa myös alennusta huollosta.

Viime vuoden vastaavassa tapahtumassa huollettiin yhteensä 161 pyörää. Kuvia kyseisestä tapahtumasta löytyy galleriasta täältä.

Tervetuloa mukaan huollattamaan pyörääsi tai ruokapalkkaiseksi mekaanikoksi!