Sini Alusniemi Laajavuori MTB:ssä 3.9. Kuva Touho Häkkinen.

Laajavuori MTB:n 3.9.2013 tulokset

Laajavuori MTB ajettiin tiistaina 3.9. osana Laajavuoren pyöräilypäivää. Kilpailu päätti vuoden 2013 Ride Cycle Store Cupin.

Mukana oli ennätykselliset 78 osallistujaa, joista 25 oli junioreita. Sarjan N10 voitti Siiri Rasimus, M10:n Akseli Maja, N12:n Jennika Teiskonen, M12:n Olli Terävä, N14:n Viivi Voutilainen, M14:n Iivari Salila, N16:n Pihla Kilpeläinen, M16:n Simo Terävä ja N18:n Emmi Paukku.

Suosituin sarja oli miesten kuntosarja, jossa kisaili 22 ajajaa. Voittoon polki Juha Kauppinen. Naisten yleisen sarjan nopein oli tuore maastopyöräilyn SM-kultamitalisti Sini Alusniemi. Miesten yleisessä sarjassa Team Medilaserin Samuel Halme polki lähes kierroksen mitan muilta karkuun. Sarjan N40 ykkönen oli Ulla Yrjölä ja miesten vastaavan sarjan Tommi Nieminen. M50-sarjassa Ismo Saari voitti Matti Purojärven loppukirikamppailussa. Miesten 60-vuotiassa Mauri Keinänen oli nopein. Ikinuori Erkki Pahkinen teki historiaa osallistumalla kilpailuun ensimmäisenä yli 70-vuotiaana.

Joukkuekisassa JYPS-kestävyysjoukkueen ykköstiimi keräsi 56 pistettä. Kilpesalot oli kakkonen 50 pisteellä ja kestävyysjoukkueen kakkostiimi kolmas 33 pisteellä.

Kilpailun tulokset löytyvät täältä. Runsaasti kuvia löytyy täältä.