Naisten ajopaita.

Vuoden 2012 seuravaatteet tilattavissa

Naisten ajopaita.Vuoden 2012 seuravaatteet ovat tilattavissa. Valikoimissa on yhteensä peräti 30 erilaista vaatetta. Uutuuksia ovat yhteistyössä Trimtexin kanssa suunnitellut JYPS-kuosilliset ajopaidat ja -takit. Perinteisten JYPS:in sinisten vaatteiden lisäksi valikoimiin otettiin samalla naisille tarkoitetut pinkit ajopaidat ja -takit. Myös JYPS:in omaa Buff-tyyppistä huivia on tulossa.

Käy tutustumassa vaatteisiin seuravaatesivulla ja tee tilauksesi! Tilausaikaa on jatkettu edelleen sunnuntaihin 15.4.!

Valmentautumisluento ja kevätkokous 16.4.2012

Seuran valmennusvastaava Arto Hakasalo luennoi valmentautumisesta Sepänkeskuksen (Kyllikinkatu 1) tilassa Seos maanantaina 16.4. klo 18–19. Artolle voi etukäteen lähetellä vastausta kaipaavia kysymyksiä osoitteeseen hierhaka (ät) netti.fi.

Luennon jälkeen eli noin klo 19 pidetään JYPS ry:n sääntömääräinen kevätkokous samassa tilassa. Kokouksessa päätetään vuoden 2011 tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen hyväksymisestä sekä vastuuvapauden myöntämisestä asianosaisille. Listalla myös pari seuralaisten ehdottamaa asiaa.

Kokouksen jälkeen infotaan ja keskustellaan vapaamuotoisesti kevään toiminnasta, mm. Pyöräilyviikosta. Sovitaan myös Pyöräilyviikon työvuoroja ja vastuita.

Tilaisuudessa on jaossa mm. seuraesitteitä, I Cycle JKL -tarroja sekä Pyöräilyviikon esitteitä ja julisteita. Varastossa olevat seuravaatteet ovat myynnissä. Nähtävänä, ostettavana ja tilattavana myös I Cycle JKL -teepaitoja!

Kahvitarjoilu. Tervetuloa!

Ride Cycle Store Cupin Talvi-XC:n tulokset

Talvi-XC:n osallistujia. Kuva Touho Häkkinen.Ride Cycle Store Cupin toinen kisa, Talvi-XC, ajettiin Haukanniemen lumisilla poluilla. CC Picaron järjestämässä mittelössä oli 26 osallistujaa.

Miesten yleisen sarjan voitti Juuso Jutila ja naisten Susanna Laurila. Tulokset löytyvät täältä.

Kuvia kisasta löytyy esimerkiksi täältä.

Osa kilpailijoista ei ole vielä maksanut Talvi-XC:n osallistumismaksua. Maksun (8 €) voi maksaa JYPS:in tilille FI24 3636 3002 0883 00. Maksuun on kirjoitettava viestiksi KSCup/Talvi-XC, näin maksu kirjautuu Keski-Suomen Pyöräilycupin tilipaikalle.

Cupissa kisaillaan seuraavan kerran IX Harju MTB:ssä Pyöräilyviikolla 12.5.

Setämiehen lumisia maisemia. Kuva Jani Käyhty.

Ride Cycle Store Cup 2012 alkaa keskiviikkona 14.3.!

Ride Cycle Store Cup on keskisuomalaisten pyöräilyseurojen yhdessä järjestämä kilpailusarja. Cupissa ajetaan monipuolisesti sekä asfaltilla että maastossa. Vuonna 2012 cupiin sisältyy kymmenen osakilpailua (sarjoissa N/M10, N/M12 ja N/M14 sekä joukkuekilpailussa yhdeksän).

Cup alkaa 14.3. klo 18 Setämies-talvienskalla. Kyseessä on endurotyyppinen talvikisa MTB Enduro SM Jyväskylän Setämies-erikoiskokeella Laajavuoressa. Video reitiltä löytyy täältä. Laita nastat alle, ota lamppu mukaan ja tule ajamaan!

Osallistumismaksu on aikuisilta 8 € ja alle 18-vuotiailta 3 €. Osallistumisoikeus kaikkiin kauden kilpailuihin maksaa 40 / 10 €.

Muistathan, että cupiin kuuluu myös joukkuekilpailu! Kasaa oma 3–5 kuskin tiimisi ja ilmoita se mukaan cupiin jo Setämiehellä!

Lisätietoja cupista löytyy täältä.