Hätäensiapu- ja EA1-kurssit maaliskuussa 2015

JYPS järjestää jäsenilleen maaliskuussa 2015 kaksi ensiapukurssia. Kurssit toteutetaan yhteistyössä MeVin kanssa. SPR:n kouluttajien vetämät kurssit on räätälöity ulkoilupainotteisiksi.

Kurssit on tarkoitettu erityisesti ohjaajille ja ohjaajakoulutettaville. Voimassaoleva EA1- tai EA2-todistus on ohjaajille pakollinen. Jos ohjaajalla on voimassaoleva EA1- tai EA2-todistus, niin hän voi osallistua hätäensiapukurssille – kurssilla voi päivittää ensiapuvalmiuttaan ja saada EA-todistukselleen lisäaikaa. Jos ohjaajalla ei ole EA1- tai EA2-todistusta, niin hänen pitää osallistua EA1-kurssille.

Molemmat kurssit ovat ohjaajille ilmaisia. 

Muita kuin ohjaajia otetaan kursseille, jos paikkoja on vapaana.

Hätäensiapukurssi eli ensiaputaitojen päivityskurssi 24.–25.3.

8-tuntinen hätäensiapukurssi antaa ensiavun perustiedot. Jos kurssille osallistuu ilman voimassaolevaa EA-todistusta, niin kurssilta saa 3 vuotta voimassaolevan hätäensiaputodistuksen. Kurssilla voi myös päivittää omaa ensiapuvalmiuttaan ja -todistustaan. Jos osallistujalla on voimassaoleva EA1- tai EA2-todistus, niin hätäensiapukurssin käymisellä saa todistukselle 3 vuotta lisäaikaa. Lisäaika on mahdollista saada yhden kerran, tämän jälkeen on käytävä EA1 tai EA2 uudelleen.

Muille kuin ohjaajille kurssi maksaa 40 € (normaalihinta 60 €).

Kurssi pidetään tiistaina 24.3. klo 17–20:30 ja keskiviikkona 25.3. klo 17–20:30 SPR:n tiloissa Jyväskylän Tourulassa (Ailakinkatu 5).

Jos kurssi tulee täyteen, niin keväälle voidaan harkita toistakin hätäensiapukurssia.

Ilmoittaudu kurssille täällä!

Ensiapu 1 -kurssi 27.–28.3.

16-tuntinen EA1 -kurssi antaa perustiedot ja taidot auttaa hätätilanteessa sekä tavallisimmissa sairaus- ja onnettomuustilanteissa. Kurssilta saa kolme vuotta voimassa olevan Ensiapu 1 -kurssitodistuksen.

Muille kuin ohjaajille kurssi maksaa 70 € (normaalihinta 95 €).

Kurssi pidetään perjantaina 27.3. klo 17–22 ja lauantaina 28.3. klo 10–18 SPR:n tiloissa Jyväskylän Tourulassa (Ailakinkatu 5).

Ilmoittaudu kurssille täällä!