Hätäensiapu- ja EA1-kurssit toukokuussa 2021

Järjestämme melontaseura Melanvilauttajien kanssa kaksi ensiapukurssia. Emedicalin kouluttajan vetämät kurssit on räätälöity ulkoilupainotteisiksi. Kurssit pidetään osin ulkona.

Kurssit on tarkoitettu erityisesti yhdistysten ohjaajille ja ohjaajakoulutettaville. Muita otetaan mukaan, jos paikkoja jää vapaaksi. Kurssit ovat avoimia myös muille kuin JYPSin ja MeVin jäsenille.

Toimintaa vetäville ohjaajille kurssit ovat ilmaisia.

Molemmat kurssit pidetään Kansalaistoiminnankeskus Mataran tiloissa ja edustalla, Matarankatu 6, Jyväskylä.

Hätäensiapukurssi perjantaina 28.5.2021 klo 17–20.30

Hätäensiapukurssi antaa ensiavun perustiedot. Kurssilla voi myös päivittää omaa ensiapuvalmiuttaan ja -todistustaan.

Kurssilta saa 3 vuotta voimassa olevan hätäensiaputodistuksen. Jos osallistujalla on EA1- tai EA2-todistus voimassa (tai tuoreesti mennyt päiväykseltään vanhaksi), niin hätäensiapukurssilla saa tälle todistukselle 3 vuotta lisäaikaa. Lisäaika on mahdollista saada kerran, tämän jälkeen on käytävä EA1 tai EA2 uudelleen.

Kurssi maksaa JYPSin ja MeVin jäsenille 50 € sekä muille 60 € (SPR:n hinta webinaarina 112 €). Kurssi maksetaan JYPSin tilille sähköpostilla ilmoitettavien ohjeiden mukaan, kunhan toteutuminen ja kurssille mahtuminen varmistuvat.

Ilmoittaudu kurssille nettilomakkeella! Kurssi löytyy myös Facebookista.

Ensiapu 1 -kurssi maanantaista keskiviikkoon 24.–26.5.2021 klo 17–20.30

16-tuntinen Ensiapu 1 -kurssi antaa perustiedot ja -taidot auttaa hätätilanteessa sekä tavallisimmissa sairaus- ja onnettomuustilanteissa. Kurssilta saa kolme vuotta voimassa olevan Ensiapu 1 -todistuksen.

Kurssi maksaa JYPSin ja MeVin jäsenille 100 € sekä muille 120 € (SPR:n hinta webinaarina 205 €). Kurssi maksetaan JYPSin tilille sähköpostilla ilmoitettavien ohjeiden mukaan, kunhan toteutuminen ja kurssille mahtuminen varmistuvat.

Ilmoittaudu kurssille nettilomakkeella! Kurssi löytyy myös Facebookista.

Toimintaohjeita koronan varalta

Luonnollisesti koronatilanteen ja rajoitusmääräysten pitää sallia kurssien järjestäminen. Tällä tietoa kurssit voidaan järjestää. Tarvittaessa kursseja siirretään myöhemmäksi.

Osallistuthan vain täysin terveenä ja oireettomana. Muistetaan myös hyvä hygienia ja riittävät etäisyydet. Jos maskisuositus on voimassa, niin toimimme sen mukaisesti.

Lisätietoja

Lisätietoja tarvittaessa: pj (ät) jyps.fi.