I Cycle JKL / Jämsä / Äänekoski / Keski-Suomi -teepaidat ennakkotilattavina!

I Cyde Jämsä.
I Cycle Äki.
I Cycle Keski-Suomi.

Viime vuonna suunnittelimme I Cycle JKL -logon tunnukseksi Jyväskylän pyöräilylle ja toteutimme logon pohjalta mm. teepaitoja. Huikean menestyksekäs paitakamppis jatkuu myös tänä vuonna! Jyväskylän lisäksi I Cycle -logot ja paidat niiden pohjalta on nyt suunniteltu Jämsään, Äänekoskelle ja Keski-Suomeen. Tavoitteena on tuoda aiempaa laajemmin esille myönteisiä mielikuvia pyöräilystä ja edistää pyöräilyä. Fillarointi on hauskaa ja tekee hyvää sydämelle!

Tykkäätkö sinäkin pyöräilystä? Nyt on aika kertoa se muillekin hankkimalla oman paikkakuntasi tai alueesi I Cycle -teepaita!

Jyväskylän paitoja on tarjolla kolmella eri kuviolla, muissa paidoissa käytetään I Cycle -peruslogoa. Kaikkia paitoja saa puuvillaisina ja teknisinä sekä miesten ja naisten malleina. Värivaihtoehtoja on runsaasti.

Puuvillaiset paidat maksavat JYPS-jäsenille 10 € ja muille 15 €. Teknisten paitojen hinta on jäsenille 15 € ja muille 20 €.

Paitojen ennakkotilaus on avoinna sunnuntaihin 14.4. asti. Lähetä tilauksesi sähköpostilla osoitteeseen breilinhenna (ät) gmail.com (10.4. asti) tai jyps (ät) jyps.info (11.–14.4.).

 
Tilatut paidat ovat noudettavissa JYPS:in pisteellä Pyöräilyviikon päätapahtumassa Jyväskylän kävelykadulla lauantaina 11.5. klo 10:30–17. Paidat on maksettava käteisellä ja mieluiten tasarahalla. Jos et pysty noutamaan paitaasi, niin sovi, että joku käy noutamassa paidan tai paidat puolestasi. Tapahtumassa on myynnissä myös ylimääräisiä paitoja. Jämsän, Äänekosken ja Keski-Suomen paitoja toimitetaan muillakin tavoin – lisätietoja alta paitamainoksista.
 
Jatkossa paitoja myydään JYPS:in tapahtumissa ja lisäksi ainakin Ride Cycle Store ottaa paitoja myyntiin.
 
Lisätietoja paidoista