Jyväskylän, Jämsän, Äänekosken ja Keski-Suomen I Cycle -teepaidat ennakkotilattavina!

Huikean menestyksekäs I Cycle -paitakamppis jatkuu myös tänä vuonna! Tilaa paitasi ennakkoon, jotta saat varmasti mieluisen I Cycle -paidan!

I Cycle -paitoja on saatavilla Jyväskylään, Jämsään, Äänekoskelle ja Keski-Suomeen. Paitojen tavoitteena on tuoda esille myönteisiä mielikuvia pyöräilystä ja edistää pyöräilyä. Fillarointi on hauskaa ja tekee hyvää sydämelle!

Jyväskylän paitoja on tarjolla kolmella kuviolla, muissa paidoissa käytetään I Cycle -peruslogoa. Kaikkia paitoja saa puuvillaisina ja teknisinä sekä miesten ja naisten malleina. Värivaihtoehtoja on runsaasti.

Puuvillaiset paidat maksavat JYPS-jäsenille 10 € ja muille 15 €. Teknisten paitojen hinta on jäsenille 15 € ja muille 20 €.

Paitojen ennakkotilaus on avoinna sunnuntaihin 6.4. asti. Lähetä tilauksesi sähköpostilla osoitteeseen kaisa.m.peltonen (ät) gmail.com. Ilmoita tilauksessa selkeästi: nimi, puhelinnumero, materiaali (puuvilla/tekninen), paidan malli (Venice/Kings/Delray, miesten/naisten), väri, kuvio (JKL 1/2/3, Jämsä, Äki, Keski-Suomi), koko ja tilausmäärä.

Tilatut paidat ovat noudettavissa JYPS:in pisteellä Pyöräilyviikon päätapahtumassa
Jyväskylän kävelykadulla lauantaina 10.5. klo 10:30–17. Äänekosken paitoja voi noutaa Äänekoskelta perjantaina 23.5. sekä Jämsän We Cycle Jämsä! -katutapahtumasta 24.5. Keski-Suomen paidat ovat mukana kaikissa tapahtumissa.
Paidat on maksettava käteisellä ja mieluiten tasarahalla. Jos et pysty noutamaan paitaasi, niin sovi, että joku käy noutamassa sen puolestasi. Tapahtumissa on myynnissä myös ylimääräisiä paitoja.
Jatkossa paitoja myydään JYPS:in tapahtumissa ja lisäksi ainakin Ride Cycle Store ottaa paitoja myyntiin.
Lisätietoja paidoista