Jyväskylän yliopiston pyöränhuoltotapahtuma lauantaina 12.4.2014 klo 12–16

JYPS järjestää yhdessä JYYn ympäristö- ja liikuntavaliokuntien sekä Ride Cycle Storen kanssa perinteisen ja huippusuositun yliopiston pyöränhuoltotapahtuman. Tapahtuma pidetään yliopiston Liikunta-rakennuksen edustalla lauantaina 12.4. klo 12–16.

Tapahtumassa JYPS-mekaanikot huoltavat opiskelijoiden pyöriä 2 euron maksua ja mahdollisesti vaihdettavien osien hintaa vastaan. Tyypillisimmät huollot ovat pyörän kunnon tarkistaminen, vaihteiden ja jarrujen säätäminen, ilman pumppaaminen renkaisiin, ketjun öljyäminen sekä sisäkumien, renkaiden, jarrupalojen ja vaijerien vaihtaminen. Tapahtumassa on jaossa ilmaiseksi heijastinnauhaa, kypäriä, I Cycle JKL -tarroja ja -haalarimerkkejä sekä myynnissä I Cycle JKL -paitoja. Muutakin ohjelmaa on luvassa.

Tapahtumaan voivat osallistua Jyväskylän yliopiston opiskelijat ja henkilökuntaan kuuluvat. Kaikille avoin huoltotapahtuma järjestetään Pyöräilyviikon päätapahtuman yhteydessä Jyväskylän kävelykadulla lauantaina 10.5.

Kuvia viime vuoden tapahtumasta löytyy täältä. Halutessasi voit ilmoittautua mukaan Facebookissa. Mekaanikot voivat ilmoittautua Nimenhuudossa.

Tervetuloa!