I Cycle JKL / Jämsä / Äki / Keski-Suomi -paitoja jaossa ja myynnissä Pyöräilyviikon päätapahtumassa 11.5., Harju MTB:ssä 18.5. ja Kuvasuunnistuksessa 19.5.

I Cycle JKL -paita, kuvio 3.
 I Cycle Äki -paita.  I Cycle Keski-Suomi -paita.

Jyväskylän, Jämsän, Äänekosken ja Keski-Suomen pyöräilylle on suunniteltu I Cycle -tunnukset. Tavoitteena on tuoda esille myönteisiä mielikuvia pyöräilystä ja edistää pyöräilyä. Fillarointi on hauskaa ja tekee hyvää sydämelle!

Tykkäätkö sinäkin pyöräilystä? Kerro se muillekin hankkimalla I Cycle JKL / Jämsä / Äki / Keski-Suomi -teepaita!

Jyväskylän paitoja saa kolmella ja muita yhdellä kuviolla. Paitoja on puuvillaisina ja teknisinä sekä naisten ja miesten malleina. Värivaihtoehtoja on runsaasti. Puuvillapaidat kustantavat JYPS-jäsenille 10 € ja muille 15 €, tekniset paidat jäsenille 15 ja muille 20 €. Lisätietoja paidoista pdf-esitteissä:

Aiemmin tilatut paidat ovat noudettavissa ja ylimääräisiä paitoja on myynnissä Pyöräilyviikon päätapahtumassa 11.5. klo 10:30–17, Harju MTB:ssä 18.5. klo 12–14 ja Kuvasuunnistuksessa 19.5. klo 12–16.

Paidat on maksettava käteisellä ja mieluiten tasarahalla. Huomaathan sen, ettei kaikkia esitteissä mainittuja värejä ja kokoja ole tapahtumissa saatavilla.

I Cycle JKL / Jämsä / Äki / Keski-Suomi -tarroja jaetaan tapahtumissa ilmaiseksi.

Kannattaa tutustua myös liittymistarjoukseen!