We Cycle Jämsä! -pyöräilyviikko 19.–25.5.2014

JYPS Jämsä ja Jämsän kaupunki järjestävät toista kertaa We Cycle Jämsä! -fillarointiviikon maanantaista sunnuntaihin 19.–25.5. Tapahtumat ovat ilmaisia ja avoimia kaikille. Viikkoon sisältyy kahdeksan tapahtumaa.

Pyörällä töihin 19.–23.5.

Maanantaista perjantaihin 19.–23.5. ajetaan leikkimielisesti Pyörällä töihin -kisa. Kilpailuun osallistutaan ajamalla fillarilla duuniin ja ilmoittamalla pyöräillyt matkat nettilomakkeella 23.5. klo 20 mennessä. Ahkerimmin ja eniten töihin pyöräilleet jämsäläiset palkitaan, ja palkintoja arvotaan osallistujien kesken. Pääpalkintona osallistujien kesken arvotaan JYPS:in, Jämsän kaupungin, Sportia Heinosen ja DuPontin lahjoittama Jopo! Myös työnantajat voivat osallistua kampanjaan esimerkiksi palkitsemalla töihin pyöräileviä työntekijöitään tai tarjoamalla heille aamupalan jonain päivänä. JYPS Jämsä, Jämsän kaupunki, Sportia Heinonen ja DuPont haastavat kaikki työntekijät ja työnantajat mukaan!

Pyöräretki tiistaina 20.5.

Alkaen klo 18 ajetaan pyöräretki Jämsän Äijän aukiolta. Leppoisa retki kestää noin 2 tuntia ja matkaa taittuu noin 25 kilometriä.

Katuajokoulutuksia torstaina 22.5.

Torstaina 22.5. opastetaan katuajokoulutuksissa pyöräilyliikennesääntöihin ja ylipäätään turvalliseen fillarointiin. Klo 16 alkaa kaupungin työntekijöille tarkoitettu koulutus, klo 18 on vuorossa kaikille avoin koulutus Jämsän Äijän aukiolta.

We Cycle Jämsä! -katutapahtuma ja Jämsä MTB lauantaina 24.5.

Klo 10–13 järjestetään viikon päätapahtuma We Cycle Jämsä! Jämsän Äijän aukiolla. Luvassa on pyörien esittelyitä ja koeajoja, taitoajorata, kevyttä ilmaista pyöränhuoltoa, tietoa JYPS:in toiminnasta ja liittyminen kampanjahintaan, Cycle Chic -kuvausta… I Cycle Jämsä -tarroja on ilmaiseksi jaossa ja I Cycle Jämsä -teepaitoja myynnissä pientä maksua vastaan. Pyörällä töihin -kampanjan palkinnot arvotaan klo 12, palkinnot luovuttaa kaupunginjohtaja Ilkka Salminen. Reilun kaupan kahvi- ja banaanitarjoilu kaikille pyörällä paikalle saapuville!

Illalla kisataan Jämsä MTB klo 16–18. Jämsä MTB on Keski-Suomen Pyöräilycupiin kuuluva maastopyöräkilpailu metsäkonekoulun maastoissa.

Pyöräretkiä sunnuntaina 25.5.

Viikko huipentuu kahteen pyöräretkeen. Ensimmäinen starttaa Jämsänkosken Nesteeltä klo 9:30 ja Jämsän Äijän aukiolta klo 10. Kyseessä on 3 tunnin ja 25 kilometrin leppoisatahtinen ja kaikille soveltuva retki. Iltapäivällä ajetaan vielä perhepyöräretki alkaen klo 16 Jämsän Äijän aukiolta.

Tule mukaan pyöräilemään! Haasta myös kaverisi mukaan!

www.jyps.fi/wecyclejamsa

Jämsän Pyöräilyviikko Facebookissa