Juha Järvinen Jyväskylän MTB Enduron palkintokorokkeella.

Parhaat palkittiin kauden päättäjäisissä 2010

Kauden päättäjäisissä 26.11.2010. palkittiin myös vuoden aikana ansioituneita seuralaisia. Yksilöpalkitut saivat kunniakirjan lisäksi haluamansa seuravaatteen ja enduro-joukkue lahjakortin Ride Cycle Storeen.

Vuoden Pyöräilijä: MTB Enduro SM -joukkue

Kauden aikana endurokisoja kierti peräti 13-henkinen joukkue. Joukkueella oli hyvä yhteishenki, ja se myös menestyi. Useat jäsenet pärjäsivät hyvin yksilösarjoissa, ja joukkue sai myös EBA:n palkinnon kauden parhaana seurana. Kauden aikana joukkueessa polkivat Kaisa Härkönen, Tapio Kymäläinen, Antti Berg, Juha Järvinen, Jukka Pahajoki, Ville Laaksonen, Rami Pynnönen, Toni ja Jani Mähönen, Arsi Heinäaho, Vellu Virtanen, Jarkko Turunen ja Jouko Kotkansalo.

Vuoden Endurokuski: Juha Järvinen

Juha on kiertänyt kilpailuja ahkerasti jo useita vuosia. Tänä vuonna Juha voitti mm. MTB Enduron SM-sarjan luokan M40 maksimipisteillä.

Vuoden Tulokas: Ari Häyrinen

Ari tuli innokkaasti ja monipuolisesti mukaan seuran toimintaan kaudella 2010. Ari ajoi maastossa ja maantiellä, osallistui mm. maastopyöräkurssille ja ryhtyi seuran nettivastaavaksi. Hienoa!

Vuoden Juniori: Jukka Pahajoki

Jukka palkittiin jälleen vuoden juniorina. Jukka kiersi kilpailuja ahkerasti ja osallistui muutenkin seuran toimintaan. MTB Enduron SM-sarjan nuorten luokassa Jukka oli toinen.

Kunniamaininta 2010: Merja Pahajoki

Merja on useiden vuosien ajan kunnostautunut erityisesti kisojen ja tapahtumien järjestämispuolella. Merja on ollut järjestämässä mm. Enduro- ja Marathonkisoja. Merja on toiminut tapahtumissa myös järjestyksenvalvojana.

Onnittelut kaikille vielä kertaalleen!