Pyöräretkiä, kesäkauden avajaiset ja uusien jäsenten ilta lauantaina 8.6.2024

Kesäkauden avajaiset ja uusien jäsenten ilta pidetään yhdistyksen mökillä Vihtavuoressa noin 20 km Jyväskylästä. Mökille mennään pääasiassa pyörillä pienissä ajoryhmissä retkityyppisesti.

Sekä uudet että vanhat jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita!

Pyöräretket alkaen klo 12

Mökille lähdetään pyörillä Aren aukiolta Kolmikulman edestä klo 12. Linkit starttaaviin ryhmiin lisätään tähän tiedotteeseen. Tällä hetkellä tiedossa ovat seuraavat ryhmät:

Ylimääräiset tavarat kuljetaan klo 12 starttaavista ryhmistä Arelta mökille pakulla. Pyrimme järjestämään kuskauksen myös klo 14 alkavaan ryhmään.

Muut kyydit

Iltapäivän aikana mökille on varmastikin menossa autoja, joten kyytejä voi kysellä esim.  yhdistyksen Facebook-ryhmässä. Omalla kyydillään mökille voi tulla mihin aikaan haluaa.

Kesäkauden avajaiset ja uusien jäsenten ilta klo 18–22

Tarkoitus on viettää mukavaa iltaa yhdessä. Ohjelmassa on vapaamuotoisesti grillausta, ruokailemista, saunomista, uimista, pelailua ja tutustumista toisiin jäseniin. Yhdistys tarjoaa hieman syömistä ja juomista, mutta mukaan kannattaa ottaa myös omia eväitä nyyttärityyliin.

Paluu

Mökiltä palataan kaupunkiin illan päätteeksi tai omien aikataulujen mukaan. Kaupunkiin voi palata joko fillarilla tai autokyydillä. Kyytejä on varmasti illan mittaan tarjolla. Pyöränkin saa halutessaan kuljetettua takaisin kaupunkiin pakukyydillä.

Mitä mukaan?

Mökille kannattaa ottaa nyyttärieväiden lisäksi ainakin vaihtovaatteet, saunomisvälineet ja uikkarit.

Ilmoittautuminen ja kyytien tarjoaminen

Ilmoittaudu mukaan Nimenhuudossa (pyöräilyryhmät mökille) tai Facebook-tapahtumassa (yleinen ilmoittautuminen).

Ilmoitathan myös, jos sinulla on käytössäsi auto siirtymäkuljetuksiin tai haluat ajaa yhdistyksen vuokrapakun mökille!