Kesäkauden avajaiset, uusien jäsenten ilta ja pyöräretkiä 9.6.2012

Kesäkauden avajaiset ja uusien jäsenten ilta pidetään seuran mökillä Vihtavuoressa lauantaina 9.6. klo 16–n. 24.

Ohjelmassa on vapaamuotoisesti grillausta, ruokailemista, lettujen paistamista, saunomista, uimista, pelailua, soutelua ja tutustumista toisiin seuralaisiin. Seura tarjoaa syömistä ja juomista. Tarkoitus on viettää mukavaa alkukesän iltaa yhdessä touhuten, ollen ja kesästä nauttien.

I Cycle JKL -paidat, seuravaatteet ja tilatut Ortlieb-tuotteet ovat tilaisuudessa myynnissä ja jaossa. Voit myös liittyä kesäkauden avajaisissa seuraan! Jos liityt tapahtumassa jäseneksi, niin saat jäsenyyden ja I Cycle JKL -paidan hintaan 25 €! Jos olet alle 18-vuotias, niin jäsenyyden ja paidan yhteishinta on 15 €.

Mökille kannattaa ottaa ainakin vaihtovaatteet, saunomisvälineet, uikkarit ja runsaasti rentoa kesämieltä!

Meno

Voit tulla mukaan joko pyörällä tai autolla. Mökille lähdetään pyörillä yhdessä Aren aukiolta Kolmikulman edestä klo 12. Voit ajaa mökille maasto-, maantie- tai retkiryhmässä. Maastoporukka ajaa maastokurssin osana ajoporukasta riippuen noin 4 tuntia ja 30–50 km, retkiryhmä noin 4 tuntia ja 60 km sekä maantieryhmä 4 tuntia ja 90 km. Kaikki retket ovat ohjattuja, ja vauhti pidetään sopivana. Retkiryhmään voit osallistua millä tahansa kunnolla ja pyörällä! Ylimääräiset tavarat kuljetaan mökille autoilla. Voit myös halutessasi hypätä itse Arelta autokyytiin.

Luonnollisesti mökille voi tulla omalla kyydillään mihin aikaan haluaa.

Paluu

Mökiltä palataan kaupunkiin illan päätteeksi, myös aikaisempi paluu voidaan järjestää. Pyörän saa halutessaan kuljetettua takaisin kaupunkiin autokyydillä. Muutama voi halutessaan jopa yöpyä mökillä.

Ilmoittautuminen ja kyydit

Voit ilmoittautua mukaan (tarjoiluiden ja kuljetusten varaamisen vuoksi) joko Hannu Räbinälle tai Facebookissa. Kerro ilmoittautuessasi, miten aiot saapua paikalle. Ilmoitathan myös, jos sinulla on käytössäsi auto siirtymäkuljetusten järjestämiseen! Jos et ennätä ilmoittautua, niin luonnollisesti paikalle voi saapua muutenkin!

Sekä uudet että vanhat jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita! Tule sinäkin mukaan!

Johtokunta