Kiinnostuneita lastipyörän hankinnasta?

Suunnitelmissa on kunnollisen lastipyörän hankkiminen seuralle. Lastipyörä kiinnostaisi yleisöä, sitä voisi pitää näytteillä tapahtumissa, ja sillä voitaisiin kuljettaa tavaraa moniin tilaisuuksiin. Lastipyörää voitaisiin myös lainata jäsenille.

Tanskalainen Bullitt Cargo Bike on useiden lähteiden mukaan maailman paras lastipyörä. Pyörä on sporttinen, varustettu kunnon osilla, yllättävän kevyt, ja sen painopiste on matalalla. Pyörällä voi tarvittaessa kuljettaa vaikka pesukoneen! Myös lasta voi tarvittaessa kuljettaa etutilaan kiinnitetyssä istuimellisessa laatikossa.

Bullittin ongelmana on kuitenkin saatavuus ja hinta. Luontevin myyjä on valmistaja Kööpenhaminassa – Suomesta pyörää ei saa. Hinta on puolestaan 2000 euron luokkaa. Yhden pyörän hinta Deore-osilla Suomeen toimitettuna on 2400 €. Kahden hinta olisi yhteensä 4500 €, ja kolmen hinta taas vähän alempi. Toimituskulut ovat yksittäistapauksissa sen verran kalliit, että on mietitty myös pyörän polkemista Tanskasta Suomeen vaikkapa jonkin retken yhteydessä.

Musta lastipyörä Bullitt Cargo. Lastitilassa voi kuljettaa lasta tai tavaraa.Löytyykö seuran lisäksi muita lastipyöristä kiinnostuneita? Jos pyöriä hankittaisiin useampia, saataisiin sekä ostohintaa että mahdollisia toimituskuluja alemmas. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä seuran puheenjohtajaan tai sihteeriin!

Lisätietoja lastipyöristä Tavarafillarissa.

Bullittin ja Bakfietsin lastipyörät Tavarafillarin testissä.