Keski-Suomen kolme ensimmäistä Bullittia juuri saapuneina 2011.

Lastipyörien yhteistilaus

Viime vuoden tapaan tänä keväänä tehdään yhteistilaus ihmisten ja tavaran kuljettamiseen soveltuvista Bullitt Cargo Bike -lastipyöristä. Bullittit ovat lastipyöristä keveimpiä ja laadukkaimpia – ja kaksipyöräisinä Bullittit soveltuvat muutenkin parhaiten Jyväskylän varsin mäkisille väylille. Bullitteja ei toistaiseksi saa Suomesta, joten ne tilataan suoraan valmistajalta Tanskasta. Yhteistilauksen avulla sekä pyörien hintoja että toimituskuluja saadaan alemmas.

Lastipyörää voi loistavasti käyttää tavaran tai ihmisten kuljettamiseen – tai vaikka oman yrityksen mainostamiseen. Bullittilla voi kuljettaa kymmeniä kiloja lastia, esimerkiksi pesukoneen tai kaksi lasta. Pyörän etuosaan saa vesivanerisen avoimen kuljetuslaatikon tai vesitiiviin alumiinisen laatikon. Lapsille voi laittaa penkit ja turvavyöt. Mainostamista varten pyörän runkoon saa kiinnitettyä alumiinilevyn. Näin Bullitt soveltuu ja mukautuu monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Esimerkiksi perheen asiointimatkojen hoitamiseen Bullitt on kerrassaan erinomainen väline.

Kokeilematta Bullittia ei tarvitse tilata. Huhtikuun 2. päivä järjestetään Bullittien koeajotilaisuus Jyväskylän Aren aukiolla. Tilaisuudessa pääsee testaamaan ainakin kahta Bullittia. Pyörän tilaamisesta pitää päättää sitovasti huhtikuun 13. päivään mennessä, näin pyörien pitäisi ehtiä Keski-Suomeen huhtikuun loppuun mennessä ja mukaan Pyöräilyviikon pyöräparaatiin 5.5. Pyörät kuljetetaan Tanskasta parissa päivässä, mutta varaudumme myös siihen, ettei haluttuja malleja ole heti varastossa.

Jos olet kiinnostunut Bullittin tilaamisesta, ole yhteydessä Antti Poikolaan! Bullittit kustantavat mallista riippuen noin 1500–2000 €.

Kuvia Keski-Suomen Bullitteista löytyy täältä ja runsaasti lisätietoja lastipyöristä Tavarafillarista.