Liittymistarjoukset jatkuvat huolto- ja tuunauskursseilla, Harju MTB:ssä sekä Kuvasuunnistuksessa

Pyöräilyviikon valtakunnallisen päätapahtuman liittymistarjous sai suuren suosion. Jatkammekin tarjousta samalla sisällöllä huolto- ja tuunauskursseilla 10.5. klo 17–20, Harju MTB:ssä 12.5. klo 12–14 sekä Kuvasuunnistuksessa 13.5. klo 12–16.

Eli jos liityt JYPS:in jäseneksi näissä tapahtumissa, niin saat jäsenyyden ja I Cycle JKL -teepaidan yhteishintaan 25 €! Jos olet alle 18-vuotias, niin jäsenyyden ja paidan yhteishinta on vain 15 €! Maksut voit hoitaa käteisellä ja mieluiten tasarahalla.

Kuvasuunnistuksessa I Cycle JKL -tuotteet löytyvät ja jäseneksi voit liittyä rastilla numero 8. Rastilla myös jaetaan ilmaiseksi I Cycle JKL -tarroja.

JYPS on yhdistys kaikille, jotka käyttävät polkupyörää arkisena kulkuneuvona tai harrastavat pyöräilyä. Seuraan ovat tervetulleita niin satunnaiset fillaristit kuin aktiiviset harrastajat. Jäsenenä saat etuja sekä tuet samalla pyöräilyä ja pyöräilyolosuhteiden kehittämistä. Seuraan kuuluu tällä hetkellä reilut 200 jäsentä. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!