Tule mukaan maastopyöräilykurssille 18.–20.5. tai 25.–27.5.2015!

Kiinnostaako fillarointi poluilla ja muilla metsäreiteillä? Millaisella pyörällä ja millaisten varusteiden kanssa maastossa ajaminen on mukavaa ja turvallista? Mitä osa-alueita kuuluu hyvään maastoajotekniikkaan ja miten sitä kehitetään? Millaisia maastoreittejä Jyväskylän seudulta löytyy? Haluatko saada kavereita yhteisille maastolenkeille?

Tule JYPS:in huippusuositulle maastopyöräilykurssille, niin saat vastauksia edellä mainittuihin kysymyksiin!

Maastopyöräilykurssille voivat osallistua kaikki vähintään 15-vuotiaat naiset ja miehet, joilta löytyy maastopyörä ja kypärä. Kurssi vaatii hieman kestävyyskuntoa, mutta aiempaa maastopyöräilykokemusta ei tarvitse olla. Myös maastopyörän vuokraaminen onnistuu tarvittaessa.

Keväällä 2015 järjestetään kaksi kurssia. Ensimmäinen pidetään maanantaista keskiviikkoon 18.–20.5. ja toinen maanantaista keskiviikkoon 25.–27.5. Kurssit alkavat iltaisin klo 18 ja kestävät noin klo 21:een asti.

Opetus kursseilla on pääasiassa rastimuotoista. Ohjaajia on useita ja vetäjät ovat koulutettuja pyöräilynohjaajia.

Kurssien kokoontumiskerrat alkavat Aren aukiolta Jyväskylän keskustasta.

Kurssin osallistumismaksu on alle 18-vuotiaille ja opiskelijoille 30 €, muille 40 €. JYPS-jäsenet saavat osallistumismaksuista 10 euron alennuksen. Maksut sisältävät ohjauksen ja viimeisen kerran evästarpeet.

Lue lisää ja ilmoittaudu heti mukaan!