Liity sinäkin Nastajengiin! Nastat on! -kampanja 8.–21.12.2014

Ajatko fillarilla talvisin ilman nastarenkaita? Oletko kokonaan pyöräilemättä talvisin? Älä enää! Liity sinäkin Nastajengiin ja fillaroi talvisin sujuvasti ja turvallisesti!

Kunnollisilla nastarenkailla voi pyöräillä talvisin lähestulkoon yhtä huolettomasti kuin kesällä kesärenkailla. Nastarenkaat lisäävät pitoa lumella ja jäällä erityisesti kiihdytyksissä, mutkissa ja jarrutuksissa.

Jos pyörääsi on saatavilla taittuvasivuisia nastarenkaita, niin kannattaa hankkia sellaiset. Taittuvasivuiset renkaat ovat jäykkäsivuisia keveämpiä, joten myös pyöräileminen niiden kanssa on kevyempää. Joka tapauksessa eturenkaaksi kannattaa valita yli 200-nastainen rengas, takana nastoja voi tarvittaessa olla hieman vähemmän. Halvimmissa renkaissa nastoja ei yleensä ole riittävästi, nastat eivät välttämättä ole laadukkaita ja renkaat ovat tuntumaltaan kovia. Kunnolliset nastarenkaat kestävät useita talvia.

JYPS ry, Suomi Tyres, Shimano Nordic ja Ride Cycle Store haastavat kaikki keskisuomalaiset mukaan Nastat on! -kampanjaan 8.–21.12.2014. Osallistuminen on helppoa: käytä nastarenkaita pyörässäsi kampanjan ajan!

Voit myös ilmoittaa osallistumisestasi kampanjaan ja haastaa kavereitasi mukaan Facebookissa tapahtuman sivulla. Ilmoittautuneiden keskisuomalaisten kesken arvotaan kampanjan päätteeksi Suomi Tyresin nastarenkaat.

Myös kampanjan mainoksen Facebookissa jakaneiden kesken arvotaan Suomi Tyresin nastarenkaat. Olethan mukana viemässä tärkeää asiaa eteenpäin!

Jos haluat tulostaa kamppiksen julisteen esimerkiksi työpaikkasi seinälle, niin juliste löytyy pdf-muodossa täältä.

Nasta-ajo keskiviikkona 10.12. klo 18

Kampanjan osana ajetaan Nasta-ajo Jyväskylän Aren aukiolta keskiviikkona 10.12. alkaen klo 18. Nasta-ajossa fillaroimme nastarenkaiden kanssa Jyväsjärven ympäri. Ohjattu kevytvauhtinen pyöräretki kestää noin puolitoista tuntia. Osallistuminen on ilmaista ja kaikille avointa. Varusteiksi tarvitaan fillari, nastarenkaat ja tietysti valot.

Järjestäjä ja yhteistyökumppanit

Nastat on! -kampanjan järjestää JYPS ry. Mukana fillarien nastoittamisessa ovat Suomi Tyres, Shimano Nordic, BikeGearRide Cycle Store, Liikennevirasto, Jyväskylä, Keski-Suomen liitto, Äänekoski, Laakkonen, Starkki ja Trimtex.

Lisätietoja

Puheenjohtaja Teemu Tenhunen, JYPS ry, pj (ät) jyps.fi tai 041 544 2195.