Polttopuutalkoita la 26.10., 2.11. ja 9.11.2013

Seuran mökillä polttopuut ovat vähissä, joten sinne tarvitaan puita. Järjestämme puiden hankkimiseksi kolmet talkoot. Talkoilla on tarkoitus hankkia mökille puut pariksi seuraavaksi vuodeksi. Puut saadaan Laajavuoresta Haukkalantien varrelta.

Osa 1 lauantaina 26.10. klo 10

Tässä tilaisuudessa moottorisahataan kaikki puut valmiiksi seuraavia talkoita varten. Jos sinulta löytyy moottorisaha ja osaat käyttää sitä, niin tule mukaan! Paikkana Haukkalantie Laajavuoressa. Talkoolaisille on tarjolla ruuat. Yhdistys kustantaa sahoihin polttoaineet.

Ilmoittautuminen Nimenhuudossa täällä. Tapahtuma Facebookissa täällä.

Lisätietoja: Pentti Mattila, pentti.mattila (ät) iki.fi, 040 344 6739

Osa 2 lauantaina 2.11. klo 11

Kannetaan edellisissä talkoissa sahatut puut kuorma-auton vaihtolavalle. Puuta on runsaasti, joten talkoita riittää jokaiselle! Paikkana Haukkalantie Laajavuoressa.

Talkoolaisille on tarjolla ruuat. Mukaan talkoisiin soveltuvat vaatteet. Esim. järeähköt rukkaset ovat tarpeen. Kantomatka on melko pitkä, noin 50–150 m, ja puut ovat paikoin epätasaisessa rinteessä, joten jalkoihin kannattaa laittaa tukevat kengät.

Ilmoittautuminen Nimenhuudossa täällä. Tapahtuma Facebookissa täällä.

Lisätietoja: Pentti Mattila, pentti.mattila (ät) iki.fi, 040 344 6739.

Osa 3 lauantaina 9.11. klo 12

Edellisissä talkoissa saatiin puut sahattua ja kannettua kuorma-auton vaihtolavalle. Lava on myös jo käyty tyhjentämässä seuran mökille. Näissä talkoissa puut siirretään mökin puuliiterin luokse, pilkotaan ja kasataan talvea varten. Ohessa siivotaan mökki ja laitetaan se talvikuntoon.

Talkoisiin lähdetään yhteisautokyydeillä klo 12 Aren aukiolta. Mökillä ollaan noin klo 12:30. Talkoot kestävät arviolta noin klo 1516 asti. Talkoiden jälkeen lämmitetään sauna ja ruokaillaan.

Talkoisiin mukaan soveltuvat vaatteet ja varusteet sekä halutessaan saunomiskamppeet. Talkoissa tarvitaan kottikärryjä ja halkomiskirveitä mahdollisimman paljon, joten niitä voi myös ottaa mukaan!

Ilmoittautuminen Nimenhuudossa täällä. Tapahtuma Facebookissa täällä.

Lisätietoja: Teemu Tenhunen, pj (ät) jyps.fi, 041 544 2195.