Simo Terävä

Simo Terävälle cyclocrossin SM-hopeaa

JYPS:in Simo Terävä polki upeasti 16-vuotiaiden cyclocrossin SM-hopeaa sunnuntaina 20.10. Liedossa. Rata oli pituudeltaan noin kolme kilometriä, sisältäen polkua, nurmiosuuksia ja myös hiukan asfalttia. Cyclocrossin sääntöjen mukaan radalla oli myös muutama kohta, joissa rakennetut esteet täytyi ohittaa jalkautumalla.

Simo Terävän kausi on ollut menestyksekäs. Mukana tiimissä on ollut mm. valmentaja Olli-Matti Komonen. Tuloksena oli peräti neljä SM-mitalia ja joukko muiden kilpailujen voittoja sekä mitalisijoituksia. SM-mitaleita tuli maastotriathlonissa (kulta), XCO:sta (hopea), maantiellä (hopea) sekä cyclocrossista (hopea).

Lisäksi Simo voitti epävirallisen Suomen mestaruuden maastopyöräilyn marathonmatkalla (XCM), jossa viralliset kilpailut käydään vasta 18-vuotiaista alkaen.