Rantaa seuran mökillä.

Pyöräretkiä ja kesäkauden päättäjäiset 27.8.2011

 

Lauantaina 27.8. ajetaan ohjatut maasto- ja retkipyöräretket sekä pidetään seuran mökillä vapaamuotoiset kesäkauden päättäjäiset.

Retkipyöräretkelle lähdetään Aren aukiolta Kolmikulman edestä klo 12. Ensin pyöräillään Laukaan Hyyppäänvuorelle eli yhdelle Keski-Suomen hienoimmista näköalapaikoista. Pienen patikoinnin ja mahdollisen uinnin jälkeen fillaroidaan seuran mökille Vihtavuoreen kesäkauden päättäjäisiin. Yhteensä noin 60 kilometrin mittainen leppoisa retki on tarkoitettu kenen tahansa ajettavaksi millä tahansa pyörällä. Sauna- yms. päättäjäisissä tarvittavat tavarat voi Aren aukiolla jättää autoihin mökille kuljetettavaksi. Lisätietoja pyöräretkisivulta.

Maastopyöräretki alkaa myös klo 12 Aren aukiolta. Arelta siirrytään autoilla seuran mökille, josta käsin fillaroidaan noin neljän tunnin seikkailuretki Laukaan poluilla ja muilla metsäreiteillä. Jos osallistujia on runsaasti, niin voidaan jakautua kahteen ryhmään reitti- ja vauhtitoiveiden mukaan.

Kesäkauden päättäjäiset alkavat seuran mökillä noin klo 17:30. Ohjelmassa on vapaamuotoisesti grillausta, ruokailemista, saunomista, pelailua, soutelua ja tutustumista toisiin seuralaisiin. Seuran puolesta mökille hankitaan perustavia ruoka- ja juomatarvikkeita, mutta jokainen tuokoon mukanaan myös evästarpeita nyyttäriperiaatteella! Yhteiseväspussin lisäksi kekkereihin kannattaa ottaa saunomisvälineet ja uikkarit.

Jos ei ehdi mukaan edellä mainituille pyöräretkille, niin suoraan kesäkauden päättäjäisiin lähtee autoyhteiskyyti- ja fillarointiryhmä Aren aukiolta klo 17. Luonnollisesti mökille voi saapua myös omalla kyydillään haluamaansa aikaan.

Mökiltä palataan myöhään illalla, kun sopivalta tuntuu. Pyörät kuljetetaan tarvittaessa takaisin kaupunkiin autokyydeillä.

Hyyppäänvuoren retkelle voi ilmoittautua Esa Rantakankaalle ja maastopyöräretkeä varten Teemu Tenhuselle. Mökin sijaintitietoja tms. voit tarvittaessa kysyä Anne Välipakalta. Kaikkien yhteystiedot löydät täältä.

Tervetuloa mukaan!