JYPS:in ja SPU:n seuraohjaajakoulutus 6.5.2012

Jyväskylän Pyöräilyseura (JYPS) ja Suomen Pyöräilyunioni (SPU) järjestävät yhteisen koulutusiltapäivän Jyväskylässä sunnuntaina 6.5 klo 12–17. Koulutus on ilmainen kaikille SPU:n jäsenseuroille ja on suunnattu pyöräilyn harrastajille, jotka ovat kiinnostuneita maantie-, maasto- tai retkipyöräilystä. Kurssilla perehdytään yleisiin seuraohjaajan valmiuksiin sekä maantie-, maasto- ja pyöräretkien järjestämiseen. Taitoja kartutetaan teorian ja käytännön kautta.

Koulutuksen alustava ohjelma:

* klo 12:00–12:45 Seuraohjaajan valmiudet (SPU)
* klo 12:45–13:15 Maastolenkkien järjestäminen ja ohjaaminen (JYPS)
* klo 13:15–13:45 Maantielenkkien järjestäminen ja ohjaaminen (SPU)

* tauko

Valitse yksi seuraavista:

* A) klo 14–16 Maantielenkki, jossa tutustutaan käytännössä mm. ajomuodostelmassa ajamiseen. Mukaan oma maantiepyörä. (JYPS)
* B) klo 14–16 Pyöräretki, jossa tutustutaan retkipyöräilyn varusteisiin, reitteihin ja retkien järjestämiseen. Mukaan oma pyörä. (JYPS)
* C) klo 14–15 Maantiepyöräilyn harjoittelua kävellen läheisellä urheilukentällä, sis. ajomuodostelmat ja vaihdot (SPU)

* klo 16:15–17 Yhteinen omakustanteinen päätösruokailu ja vapaamuotoista keskustelua. Vaihtoehdon C valinneilla ruokailu klo 15:15–16.

Koulutus alkaa ja päättyy ravintola Gringos Locoksessa (Ilmarisenkatu 2, 40100 Jyväskylä; ydinkeskustassa, käynti kokoustilaan ravintolan vieressä olevasta porttikongista)

Koulutus sattuu mukavasti Pyöräilyviikolle. Lauantaina 5.5. järjestetään Jyväskylässä Pyöräilyviikon valtakunnallinen päätapahtuma, johon kuuluvat mm. pyöräilymessut, I Want to Ride My Bicycle! -tanssi- ja muotishow’t, ilmaiskonsertteja, pyöräparaati, I Cycle JKL -brändin julkaiseminen ja jatkobileet. Viikonlopun aikana on siis mahdollista päästä osaksi pyöräilytunnelmaa jo lauantaista lähtien! Mikäli haluat tulla paikan päälle jo lauantaina, tarjoaa Gasthaus Laajis koulutukseen tulijoille mahdollisuuden majoittua 2 hengen huoneessa la-su hintaan 32 euroa tai 4 hengen huoneessa 26 euroa. Majoitukseen sisältyy iltasauna ja aamiainen. Laajiksen vieressä on pyörävuokraamo, josta on mahdollista vuokrata pyörä edullisesti vaikkapa koko viikonlopuksi. Mainitse majoitusta ja pyörää varatessasi tunnus JYPS/Pyöräilyviikko. Tervetuloa kokonaisvaltaiseen pyöräilyviikonloppuun!

Lisätiedot kurssijärjestelyistä ja ilmoittautuminen viimeistään keskiviikkona 2.5 osoitteeseen: kaisa.m.peltonen (ät) gmail.com. Mainitse ilmoittautuessasi jäsenseurasi.