Talviseuravaatteiden tilaus 29.10.2014 mennessä

Erityisesti talvikaudelle soveltuvista ja muutamista muista seuravaatteista tehdään yhteistilaus. Vain jäsenet voivat tilata tuotteita.

Tilattavina ovat Trimtexiltä aivan uusina tuotteina vesitiivis hupullinen kuoritakki (80 €), kevytuntuvatakki (80 €), pitkät tuulenpitävät housut (110 €) esimerkiksi työmatkapyöräilyyn ja useamman toivoma triathlonpuku (90 €). Erityisesti kuoritakki ja untuvatakki ovat todella edullisia! Lisäksi tilattavina ovat paksu ja ohut pipo (15 €) sekä otsapanta (10 €). Päähineissä kuosi on hieman muuttunut aiemmasta.

Newlinen tuotteista tilattavina ovat ultrakevyt tuulenpitävä takki (45 €), pitkät vesitiiviit olkaimelliset trikoomalliset ajohousut (80 €), kommandopipo (15 €), talviajohanskat (30 €) ja talvikengänsuojat (45 €).

Tarkat mallit, koot, värit, kuosit ym. lisätiedot vaatteista: www.jyps.fi/vaatteet.

Trimtexin tuotteita ja Newlinen vesitiiviitä housuja tilataan ainoastaan, jos tilauksia tulee riittävästi – tuotteissa on minimitilausmäärät. Newlinen tuotteet ovat parissa viikossa Jyväskylässä, Trimtexin tuotteiden osalta toimitusaika on noin 6 viikkoa.

Tee tilauksesi tilauslomakkeella keskiviikkoon 29.10. mennessä! Täytä lomake mahdollisimman tarkasti.

Seuraava tilaus kaikista tuotteista tehdään helmi-maaliskuussa 2015.

Muutamia huomioita tilaamisesta

  • Jos et ole aiemmin käyttänyt Trimtexin vaatteita, niin tarkista kokosi mahdollisimman tarkkaan täältä.
  • Vaatteet on maksettava yhdistyksen tilille heti toimituksen saavuttua Jyväskylään.
  • Tule noutamaan vaatteesi mahdollisimman pian niiden saavuttua.