Vuoden

Syyskokouksen päätöksiä ja kauden parhaat 2012

Seuran sääntömääräinen syyskokous sekä kauden päättäjäiset ja pikkujoulut pidettiin lauantaina 8.12.2012. Tapahtumissa vieraili yhteensä noin reilut 60 seuralaista. Kuvia tapahtumakokonaisuudesta löytyy galleriasta.

Kokouksessa vahvistettiin vuoden 2013 toimintasuunnitelma ja budjetti. Toiminta jatkuu pääosin entiseen tapaan, joskin myös uusia toimintamuotoja päätettiin aloittaa. Mm. junioritoimintaa ja kilpailuihin osallistumista kehitetään. Yhdistyksen jäsenmäärä pyritään vuoden aikana lisäämään 600:aan nykyisestä 400:sta. Junioreiden määrä pyritään kaksinkertaistamaan. Tavoitteeksi asetettiin myös pitkän tähtäimen seurastrategian laatiminen vuoden aikana. Jäsenmaksut päätettiin pitää ennallaan (alle 18-vuotiaat 10 €, aikuiset 20 € ja yhteisöt 100 €). Jäsenet voivat halutessaan tukea vapaaehtoisilla lisämaksuilla pyöräilyn edistämistä, junioritoimintaa ja/tai mökkitoimintaa.

Johtokunta jatkaa vuonna 2013 lähes entisessä kokoonpanossaan. Uusina mukaan valittiin Eve Lahti ja Lasse Vuori, pois jäivät Ville Laaksonen ja Samuli Piirainen.

VUODEN 2012 PARHAAT

Peräti 13 jäsentä sekä yksi perhe palkittiin ansioistaan vuoden aikana. Palkitut saivat kunniakirjan ja haluamansa vapaavalintaisen seuravaatteen.

"Vuoden
Vuoden
"Vuoden

Vuoden Pyöräilijä: Mika Pensas

Mika on edustanut seuraamme usean vuoden ajan. On pärjännyt Marathon-kisoissa ja pyöräsuunnistuksessa. Osallistunut ja ollut järjestämässä myös useita seuran tapahtumia. Esiintyy tapahtumissa aina positiivisesti.

Vuoden juniori: Simo Terävä

Simo oli jälleen tänä vuonna ahkerasti ja menestyksekkäästi mukana kisoissa ja muissa pyöräilytapahtumissa. XC-maastopyöräilyn SM-kisoissa Simo pokkasi pronssia.

Vuoden retkipyöräilijä: Taina Hakala

Ollut vakiokävijä seuran maasto- ja retkilenkeillä. Pyöräillyt vuoden aikana myös omatoimisesti kaupungissa ja retkillä todella paljon.

Vuoden kisakuski: Sini Alusniemi

Sini ajoi kovaa tänäkin vuonna. Sini voitti mm. Tahko MTB:n, Finlandia-maastopyöräilyn, Marathon Cupin kokonaiskilpailun ja maratonmaastopyöräilyn SM-kullan.

Vuoden lenkinvetäjä: Matti Purojärvi

Matti veti vuoden aikana kymmen ittäin maasto- ja kuntolenkkejä, oli mukana kisoissa ja tapahtumissa, organisoi MTB Jyväskylää sekä käynnisti vielä loppuvuonna Tahko 2013 -projektin.

Vuoden kuntolenkkivetäjä: Seppo Riikonen

Seppo veti kuntolenkkejä kesän aikana ja osallistui muutenkin ahkerasti seuran toimintaan.< /p>

Vuoden perhepyöräilijät: perhe Ruokonen & Kujanen

Timo ja Johanna perheineen järjestivät vuoden aikana perhepyöräretkiä ja osallistuivat ahkerasti muihinkin seuran tapahtumiin. Hankkivat myös seuran mökille kuormallisen polttopuita.

Vuoden enskakuski: Arsi Hein äaho

Arsi on ollut useita vuosia maastolenkkien vakiokävijöit ä, ajanut kisaa enskajoukkueessa sekä osallistunut mm. MTB Enduro -kisojen ja MT B Jyväskylä -tapahtumien järjestelyihin.

Vuoden tulokas: Joni Kettunen

Joni tuli vauhdilla mukaan seuran toimintaan, erityisesti pyöräilyn edistämiseen. On osallistunut ahkerasti liikenneryhmän toi mintaan, kommentoinut pyöräilyyn liittyviä kaavoja jne.

Vuoden puumestari: Timo Lahtinen

Timo hankki seuran mökille vuoden aikana useita polttopuukuormia. Timo oli myös mukana useilla maastolenkeillä.

Vuoden paitamyyjä: Timo Välimäki

Timo myi vuo den aikana yli 50 I Cycle JKL -paitaa ja hankki useita uusia jäseniä. Sivussa Ti mo oli järjestämässä useita tapahtumia.

Vuoden taloudenhoitaja : Henna Breilin

Henna on vastannut seuran taloudenhoitajan te htävistä ja kirjanpidosta. Toiminta on ollut ahkeraa, nopeaa ja oma-aloitteista. Osallistunut myös muihin seuran järjestelytehtäviin.

Kunniama ininta 2012: Jukka Lepistö

Monivuotinen ja ansiokas toi minta seurassa. Osallistunut lenkeille ja tapahtumiin, vetänyt maantietoimintaa sekä avustanut lukuisissa tapahtumissa.

Kunniamaininta 2012: Jani Käyhty

Jani on toiminut seurassa jo useamman vuoden. Jani on mm. ajanut runsaasti lenkkejä, järjestänyt toimintaa, vastannut MTB Enduro – kilpailujoukkueesta ja hankkinut pakettiautoja tapahtumajärjestelyihin.