Tonni täyteen

Tonni täyteen vuonna 2015?

JYPS:issä oli vuoden 2014 lopussa reilut 800 jäsentä. Tälle vuodelle tavoittelemme huimaa 1000 jäsenen määrää. Nyt siis alkaa Tonni täyteen -jäsenkampanja!

Voit osallistua 1000 jäsenen saavuttamiseen kahdella tavalla: liittymällä itse jäseneksi tai suosittelemalla muille jäsenyyttä.

Uutena jäsenenä olet mukana edistämässä pyöräilyä ja pyöräilyolosuhteita Keski-Suomessa. Pääset myös mukaan Suomen aktiivisimpaan ja monipuolisimpaan pyöräilytoimintaan – järjestämme vuosittain peräti noin 500 tapahtumaa! Meillä on toimintaa aivan kaikille ja teemme töitä jokaisen pyöräilijän hyväksi. Erinomaiseen yhdistykseen kuulumisen lisäksi 1000:s jäsen palkitaan hierontalahjakortilla ja I Cycle -paidalla.

Jos olet jo jäsen, niin voit houkutella yhdistykseen lisää jäseniä. Uusia jäseniä houkutelleiden kesken arvotaan palkintoja kuukausittain. Vuoden lopussa kolme eniten uusia jäseniä houkutellutta palkitaan vielä hierontalahjakorteilla! Voit houkutella uusia jäseniä joko muuten tai kamppiksen tapahtumasivulla Facebookissa. Jäsenhankintakampanjan tilannetta voit seurata täällä

JYPS ry juhlii tänä vuonna 80-vuotista taivaltaan. Kerätään sen kunniaksi tonni täyteen!