Valot on! -pyöränvalokampanja 27.9.–12.10.2014

Valot on! -kampanja järjestettiin viime vuonna ensimmäistä kertaa. Edelleen valottomia pyöriä tulee vastaan valitettavan säännöllisesti. Niinpä Valot on! on jälleen täällä!

Hämärässä ja pimeässä muiden teillä liikkujien on lähes mahdotonta nähdä valotonta pyörää. Oman sekä muiden turvallisuuden vuoksi: muistathan huolehtia pyörääsi valot ja heijastimet!

Pyörässä pitää hämärällä tai pimeällä ajettaessa olla kiinteä valkoinen valo edessä. Myös heijastimet edessä, takana ja sivuilla ovat pakolliset sekä auttavat sinua näkymään. Punainen valo takana auttaa näkemään sinut vieläkin paremmin.

JYPS ry, Fenix-valaisimet ja Ride Cycle Store haastavat kaikki keskisuomalaiset mukaan Valot on! -kampanjaan 27.9.–12.10.2014. Osallistuminen on helppoa: osallistut käyttämällä valoja ja heijastimia pyörässäsi kampanjan aikana!

Voit myös ilmoittaa osallistumisestasi kampanjaan ja haastaa kavereitasi mukaan tapahtuman sivulla FacebookissaIlmoittautuneiden keskisuomalaisten kesken arvotaan kampanjan päätteeksi Fenixin pyöränvalo ja useita muita valoja. Myös kampanjan mainoksen Facebookissa jakaneiden kesken arvotaan Fenixin ajovalo ja useita muita valoja. Olethan mukana viemässä tärkeää asiaa eteenpäin!

Valojen esittelyä ja Valoajo lauantaina 27.9.

Kampanja käynnistyy Tourujoen Yö– ja Valon kaupunki -tapahtumissa Kansalaistoiminnankeskus Mataralla (Matarankatu 6, Jyväskylä) lauantaina 27.9. JYPS kertoo valoista pyörissä ja Fenix-valaisimet esittelee pyöränvalojaan klo 18–19:30. Klo 19:30 alkaa Valoajo, jossa fillaroimme valojen kanssa Jyväsjärven ympäri. Ohjattu kevytvauhtinen pyöräretki kestää noin puolitoista tuntia. Osallistuminen on ilmaista ja kaikille avointa. Varusteiksi tarvitaan fillari ja tietysti ne valot. Osallistujien kesken arvotaan pyöränvaloja!

Järjestäjä ja yhteistyökumppanit

Valot on! -kampanjan järjestää JYPS ry. Mukana fillarien valaisemisessa ovat Fenix-valaisimet, Ride Cycle Store, Liikennevirasto, Jyväskylän kaupunki, Keski-Suomen liitto, Laakkonen, Starkki ja Trimtex.

Lisätietoja

Puheenjohtaja Teemu Tenhunen, JYPS ry, pj (ät) jyps.fi tai 041 544 2195.