Valot on! -pyöränvalokampanja 24.9.–16.10.2016

Hämärässä ja pimeässä muiden teillä liikkujien on lähes mahdotonta nähdä valotonta pyörää. Oman sekä muiden turvallisuuden vuoksi: muistathan huolehtia pyörääsi valot ja heijastimet!

Pyörässä pitää hämärällä tai pimeällä ajettaessa olla valkoinen valo edessä. Myös heijastimet edessä, takana ja sivuilla ovat pakolliset sekä auttavat sinua näkymään. Punainen valo takana auttaa näkemään sinut vieläkin paremmin.

JYPS, Fenix-valaisimet, LähiTapiola Keski-Suomi ja Ride Cycle Store haastavat kaikki keskisuomalaiset mukaan Valot on! -kampanjaan 24.9.–16.10.2016. Osallistuminen on helppoa: käytä valoja ja heijastimia pyörässäsi!

KuljeViisaasti3pIlmoittaudu mukaan ja haasta kavereitasi Facebookissa

Voit ilmoittaa osallistumisestasi ja haastaa kavereitasi mukaan Facebook-tapahtumassa. Ilmoittautuneiden kesken arvotaan kampanjan päätteeksi Fenixin valo ja useita muita valoja. Facebook-tapahtuman jakaneiden kesken arvotaan myös Fenixin valo ja useita muita valoja. Olethan mukana edistämässä valojen käyttämistä!

Valot on! -kuvakisa

Ota kampanjan aikana pyöränvaloteemainen kuva. Kuvakilpailuun voit osallistua Instagramissa, Twitterissä tai Facebookissa liittämällä kuviin hashtagit #valoton, #cyclewithlights ja #jyps. Kuvia lähettäneiden kesken arvotaan useita pyöränvaloja!

Valojen esittelyä ja Valoajo lauantaina 24.9.

Kampanjaan sisältyy Valot on! -tapahtuma Tourujoen Yössä Kansalaistoiminnankeskus Mataralla (Matarankatu 6, Jyväskylä) lauantaina 24.9.

JYPS kertoo valoista pyörissä ja Fenix-valaisimet esittelee pyöränvalojaan klo 18:30–19:30.

Klo 19:30 alkaa Valoajo, jolla vierailemme fillaroiden Valon kaupunki -kohteissa. Kankaalla käymme Pimeässä taidenäyttelyssä ja Eskilstunan aukiolla Betonista tunnelmaa -valoteoksella. Retki päättyy Kirkkopuistoon, jossa ihastelemme Alosten valoveistoksia ja Intrude-valoteosta. Ohjattu kevytvauhtinen pyöräretki kestää noin puolitoista tuntia. Osallistuminen on ilmaista ja kaikille avointa. Varusteiksi tarvitaan fillari ja tietysti ne valot. Osallistujien kesken arvotaan pyöränvaloja!

Yhteistyökumppanit

Mukana fillarien valaisemisessa ovat Fenix-valaisimet, LähiTapiola Keski-Suomi, Ride Cycle Store, Liikennevirasto, Jyväskylän kaupunki, Laakkonen, Stark ja Trimtex.

Lisätietoja

Teemu Tenhunen, pj (ät) jyps.fi tai 041 544 2195.