We Cycle Äki!

We Cycle Äänekoski! -tapahtumaviikonloppu 24.–26.5.2013

JYPS, Äänekoski, Kesport Niskanen ja Ääneseudun kuntokeskus järjestävät huikean We Cycle Äänekoski! -tapahtumaviikonlopun.

Perjantai 24.5.

Toiminta alkaa Äänekosken Pyörällä töihin -päivällä. Ilmoittaudu ja haasta sekä kaverisi että työpaikkasi mukaan Facebookissa! Ennen kaikkea fillaroi töihin! Osallistujien kesken arvotaan palkintoja. JYPS, Äänekosken kaupunki ja Sisä-Suomen lehti haastavat kaikki mukaan!

Meno jatkuu pyöräilypäivällä Kesport Niskasella klo 1117. Luvassa on mm. maahantuojien esittelyitä sekä Eki Vainikan huimia BMX-näytöksiä!

Klo 17 startataan Keskusaukiolta ilmaiselle katuajokoulutukselle, jolla opetetaan turvallista ja liikennesääntöjen mukaista fillarointia.

Lapset kannattaa tuoda Fillarinappulakouluun Ääneniemeen klo 17:3019.

Lauantai 25.5.

Keskusaukio täyttyy We Cycle Äki! -katutapahtumasta klo 1113. Tarjolla on tietoa pyöräilystä ja JYPS:istä, pyöräilymusiikkia, lasten taitoajorata, I Cycle Äki -tarroja, pyöräesittelyitä, pyöräilykirppis, huoltotempaus… Voit myös liittyä JYPS:iin kampanjahintaan ja ostaa I Cycle Äki -teepaitoja!

Äänemäessä voi hurjastella tai seurata Äänekoski XC -maastopyöräkisaa klo 15 alkaen. Kisa-alueella on myös testattavana Meridan maastopyöriä!

Sunnuntai 26.5.

Klo 10 lähdetään vaikka koko perheelle soveltulle pyöräretkelle Mämmensalmen SEOlle. Iltapäivällä pidetään Fillarinappulakoulua lapsille.

Tule rohkeasti mukaan tapahtumiin!

www.jyps.fi/wecycleaki