Kuorma- ja taittopyörien koeajo ma 20.5.2013 klo 17

Tervetuloa koeajamaan lastipyörää tai taittopyörää!

Koeajotilaisuus maanantaina 20.5.2013 klo 17-18 Aren Aukiolla (Puistokatu 1, Jyväskylä), ks. tapahtuman Facebook-kutsu

Olet saattanut sellaisen jo nähdäkin, harmaan, sinisen, oranssin tai vihreän, niitä liikkuu jo useita Jyväskylän kaduilla.

Tukevat ja kätevät lastipyörät soveltuvat tavaroiden ja ihmisten kuljetukseen – näppärät taittopyörät taas saa pieneen tilaan ja vaikka junaan hattuhyllylle mukaan.

Koeajotilaisuudessa on mahdollista testata laadukkaita Bullit ja Bakfiets -merkkisiä lastipyöriä, sekä Brompton -merkkistä taittopyörää.

 

Erikoispyöriä ei vielä myydä suoraan kaupan hyllyltä ainakaan jyväskylässä, vaan ne pitänee tilata. Ennen tilaamista on hyvä kokeilla, niin tietää mitä saa. Jos kiinnostuneita tilaajia on enemmän, niin pyöräilyseura voi auttaa yhteistilauksen organisoinnissa, jolloin säästää ainakin rahtikuluissa ja saattaa saada hyvän tarjouksen kauppiaalta.

Seuralla ei ole pyörien suhteen mitään kaupallisia intressejä, mutta osaamista ja tietoa pyörien tilaamiseen liittyen seuran piiristää löytyy.

Tervetuloa kokeilemaan!

Jos koeajotilaisuuden aika ei ole sopiva, mutta haluaisit pyörää kokeilla, niin ota yhteyttä Antti Poikolaan 0443375439 <antti.poikola[a]gmail.com>