Vilkasta työmatkaliikennettä Kööpenhaminassa.

Fillaroi duuniin tiistaina 14.5.2013!

Valtakunnallista Pyörällä töihin -päivää vietetään Pyöräilyviikon osana tiistaina 14.5. Jyväskylän seudun Pyöräilyviikko, JYPS ry, Jyväskylän kaupunki, JAPA ry ja Keski-Suomen Liikunta ry haastavat kaikki keskisuomalaiset pyöräilemään duuniin Pyörällä töihin -päivänä!

Osallistu päivään pyöräilemällä töihin ja haasta myös tuttusi mukaan!

Myös työnantajat voivat osallistua Pyörällä töihin -päivään esimerkiksi palkitsemalla töihin fillaroivia työntekijöitään. Palkitseminen voi olla vaikkapa ilmainen aamupala työpaikalla tai pyöränhuoltolahjakortin arvonta osallistuvien kesken.

Voit halutessasi ilmoittaa itsesi ja työpaikkasi mukaan Facebookissa täällä.

Tervetuloa mukaan! Kannustetaan kaikki polkimille!

Työmatkapyöräilyn hyötyjä

Pyöräilevä työntekijä tuo säästöjä sekä työnantajalle että yhteiskunnalle. Esimerkiksi Ranskassa laskettu, että jokainen työmatkapyöräilijä säästää terveydenhoitokustannuksia vuosittain 1200 euroa. WHO:n laskelmien mukaan jokainen uusi pyöräilijä tuottaa säästöä terveydenhoitokuluissa 0,7 euroa jokaista poljettua kilometriä kohden. Tanskalainen tutkimus on puolestaan selvittänyt, että jokainen pyöräilty kilometri tuottaa yhteiskunnalle 0,16 euroa. Ja kaiken tämän lisäksi polkija itse saa hyötyliikuntaa ja hyvän mielen!