Nappularyhmä maanantaisin klo 17.30–18.45 31.5.–30.8.2021

Ensimmäinen ryhmä täynnä. Ilmoittaudu silti mukaan! Jos saamme riittävästi osallistujia, järjestämme toisen ryhmän samaan aikaan.

Nappularyhmässä 5–7-vuotiaat ajavat maastopainotteisesti, opettelevat pyöräilytaitoja ja liikennesääntöjä sekä leikkivät ja liikkuvat monipuolisesti. Kaikki tytöt ja pojat kunto- ja taitotasosta riippumatta ovat tervetulleita mukaan. Ryhmän sisältö mukautetaan osallistujien taitotason mukaan, mutta lenkeillä edetään pienimpien osallistujien tahtiin. Jos ilmoittautuneita on riittävästi, osallistujat voidaan jakaa kahteen tasoryhmään.

Maastopyörä on ryhmään soveltuvin väline, mutta muillakin fillareilla voi osallistua – ryhmässä ajetaan mm. helpoilla poluilla. Kysy tarvittaessa lisää ryhmän vastuuohjaajalta!

Ryhmään ilmoittaudutaan ennen kauden alkamista. Jos ryhmässä on tilaa (ilmoitetaan tällä sivulla), niin kesken kaudenkin voi liittyä ryhmään. Suositeltavaa on käydä ennen ryhmää Fillarikoulu, mutta toimintaan voi tulla mukaan myös suoraan.

Osallistujien on liityttävä JYPSin jäseneksi ja maksettava ryhmän osallistumismaksu. Jos ryhmässä on tilaa, niin toimintaan voi käydä kerran tutustumassa ilmaiseksi.

Nappularyhm-200

Ohjelma

Harjoitukset ovat maanantaisin klo 17.30–18.45 vaihtuvissa paikoissa.

Toiminta jakautuu jaksoon 1 ja 2. Osallistua voi joko jommalle kummalle tai molemmille jaksoille.

Jakso 1, 31.5.–12.7.
Jakso 2, 19.7.–30.8.

Lähtöpaikkoja ja niiden osoitteet

Mitä mukaan?

Pyörän lisäksi kerroille tulee ottaa mukaan kypärä, kelin mukainen vaatetus, juomapullo ja pientä syötävää. Suosittelemme pitkäsormisia käsineitä ja ajo- tai vastaavia laseja.

Osallistumismaksut

  • puoli kautta, joko jakso 1 tai jakso 2, 60 €
  • koko kausi 90 €

Osallistumismaksut sisältävät retkikertojen eväät ja JYPSin sinisen putkihuivin (arvo 10 €).

Osallistumismaksun voi maksaa tilisiirrolla tai MobilePayn kautta. Maksuohjeet lähetetään sähköpostitse ennen ryhmän alkamista.

Ilmoittautuminen ja ryhmän toteutuminen

Ryhmä täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Minimiosallistujamäärä on 7.

  1. Täyttäkää sähköinen ilmoittautumislomake.
  2. Ryhmän toteutumisesta ilmoitetaan sähköpostitse viimeistään viikkoa ennen sen alkamista.

Jos ryhmää ei ole mainittu tällä sivulla täydeksi ja lapsesi on kiinnostunut osallistumaan kesken kauden, niin ottakaa yhteyttä vastuuohjaajaan!

Mikäli lapsesi ei ole JYPSin jäsen, ilmoittakaa hänet jäseneksi ennen ryhmän alkamista.

Ohjeita

Kullekin kerralle on ilmoittauduttava JYPSin Nimenhuudossa viimeistään lenkkipäivänä klo 14. Mahdollisista muutoksista ja kertojen peruuntumisista esimerkiksi rankan sateen vuoksi ilmoitetaan Nimenhuudossa. Nimenhuudossa voi myös ilmoittaa, jos tulee hieman myöhässä lähtöpaikalle.

Kerroilla on säävaraus eli kovalla sateella ei ajeta. Pieni sade ei haittaa.

Tarkastakaa pyörän kunto ennen kerroille osallistumista. Erityisesti jarrut, renkaiden ilmanpaineet ja ketjun öljyäminen kannattaa tarkastaa.

Suosittelemme osallistujille pyöräilytoiminnan kattavaa tapaturmavakuutusta. JYPSin jäsenenä on mahdollista ottaa Suomen Pyöräilyn Fillaripassi eli harrastepyöräilyn tapaturmavakuutus. Vakuutus hankitaan omatoimisesti suoraan Suomen Pyöräilyn ja Suomisportin nettisivuilta.


Lisätietoja

  • vastuuohjaaja Pihla Kilpeläinen, 040 031 8603, pihla.kilpelainen (ät) jyps.fi