I Cycle JKL -logo.

I Cycle yliopisto -tapahtuma ma 17.9.2012 klo 14–16

JYPS, Jyväskylän yliopisto ja Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta järjestävät erityisesti opiskelijoille ja yliopiston henkilökunnalle suunnatun I Cycle yliopisto -pyöräilytapahtuman maanantaina 17.9. klo 14–16. Tapahtuma pidetään Alvarin aukiolla yliopiston päärakennuksen edustalla.

Tapahtumassa jaetaan ilmaiseksi pyöränvaloja, heijastimia ja I Cycle JKL -tarroja. Valoja on jaossa opiskelijoille opiskelijakorttia vastaan peräti 200 kpl.

Pyöräilyseuran asiantuntijat kertovat pyöräilystä ja pyörävarusteista ja opastavat mm. valojen käyttöön. Renkaisiin pumpataan ilmaa ja ketjuja öljytään ilmaiseksi. Bullitt-lastipyörä on koeajettavana. Cycle Chic -valokuvauksessa voi kuvauttaa itsensä ja pyöränsä Jyväskylä Cycle Chic -nettiblogiin. I Cycle JKL -teepaitoja myydään pientä maksua vastaan. Myös JYPS:in liittymistarjous on tapahtumassa voimassa.

Tapahtuman jälkeen klo 17:30–18:30 voi osallistua vielä JYPS:in katupyöräilykoulutukseen, jossa opetetaan fiksua ja liikennesääntöjen mukaista pyöräilemistä kaupunkialueella.