Vilkasta työmatkapyöräilyä Hollannissa.

Vuoden 2012 jyväskyläläinen työmatkapyöräilijä haussa

Nyt haetaan vuoden 2012 jyväskyläläistä työmatkapyöräilijää!

Oletko itse aktiivinen työmatkapyöräilijä tai kulkeeko työkaverisi töihin fillarilla läpi vuoden? Nyt voit ehdottaa itseäsi tai kaveriasi vuoden 2012 jyväskyläläiseksi työmatkapyöräilijäksi. Ehdotuksia voi tehdä 16.9.2012 saakka JAPA:n sivuilta löytyvällä lomakkeella tai puhelimitse virka-aikana numeroon 0400 361 365. Ehdokkaan tulee asua Jyväskylässä ja pyöräillä säännöllisesti työmatkansa. Vuoden työmatkapyöräilijä julkistetaan Auton vapaapäivänä 22. syyskuuta.

Vuoden jyväskyläläisen työmatkapyöräilijän arvonimen voittaja saa palkkioksi lahjakortin pyöränhuoltoon (Ride Cycle Store, arvo 89 euroa). Lisäksi voittajan työpaikka saa maksuttoman konsultoinnin kestävän työmatkaliikkumisen edistämisestä. Sen pohjalta organisaatio saa konkreettisia toimenpide-ehdotuksia siihen, kuinka henkilöstöä voi entisestään aktivoida ja kannustaa työmatkapyöräilyyn. Kaikkien ehdotuksia tehneiden kesken arvotaan myös yllätyspalkintoja.

Vuoden työmatkapyöräilijän valinnalla halutaan tuoda esille henkilöitä, jotka toimivat työmatkaliikkumisen malliesimerkkeinä. Lisäksi halutaan kannustaa työnantajia pyöräilyolosuhteiden parantamiseen. Työmatkojen pyöräilystä hyötyvät ilmaston lisäksi sekä työntekijä että työnantaja, sillä liikuntaa harrastava on terveempi ja jaksaa paremmin myös töissä.

Työmatkapyöräilijän valinnasta päättävät Jyväskylän kaupungin yhdyskuntatekniikan, JAPA ry:n ja Jyväskylän Pyöräilyseura ry:n edustajat. Yhteistyökumppanina on mukana Ride Cycle Store.

Lisätietoja: koordinaattori Anna Sarkkinen, JAPA ry, 040 593 8541, etunimi.sukunimi@jkl.fi.