Liittymistarjous Jämsässä ja Äänekoskella asuville

Liittymistarjouksemme ovat saavuttaneet suuren suosion. Tämä tarjous on suunnattu Jämsässä ja Äänekoskella asuville – tarjoukseen sisältyy I Cycle Jämsä– tai I Cycle Äki -paita. Ks. täältä tarjous muualla maakunnassa asuville.

Kun liityt nyt jäseneksi, niin saat jäsenyyden ja puuvillaisen Jämsän tai Äänekosken I Cycle -paidan 25 eurolla tai jäsenyyden ja teknisen paidan 30 eurolla. Alle 18-vuotiaille hinnat ovat 15/20 €. Tarjous on voimassa niin kauan kuin paitoja riittää.

Normaalisti JYPS ry:n jäsenmaksu on aikuisilta 20 € ja alle 18-vuotiailta 10 €. I Cycle -puuvillapaidat maksavat jäsenille 10 € ja muille 15 € sekä tekniset paidat jäsenille 15 € ja muille 20 €.

Jämsä: miten pitää toimia

Jämsän I Cycle -paidat ovat myynnissä Jämsekin matkailupalveluissa (Seppolantie 5, Jämsä). Käy Jämsekillä tutkimassa valikoimaa ja ostamassa paita suoraan itsellesi jäsenhinnalla (puuvillainen 10 €, tekninen 15 €). Liity tämän jälkeen jäseneksi liittymislomakkeella. Kirjoita lomakkeen Vapaa sana -kohtaan LIITTYMISTARJOUS JÄMSÄ ja maksa loput liittymistarjouksen hinnasta seuran tilille (aikuinen 15 €, alle 18-vuotias 5 €).

Äänekoski: miten pitää toimia

Äänekosken I Cycle-paidat ovat myynnissä JYPS Äänekosken vastuuhenkilöllä Tommi Terävällä (040 5900 526, tommi.terava (ät) hotmail.com). Ole yhteydessä Tommiin, käy tutkimassa paitavalikoimaa ja ota itsellesi sopiva paita. Jäseneksi liittymisen voit hoitaa paikan päällä.

JYPS ry

JYPS on yhdistys kaikille, jotka käyttävät pyörää kulkuneuvona, ovat kiinnostuneita pyöräilyn edistämisestä tai harrastavat pyöräilyä. Yhdistyksen toiminta-alueena on koko Keski-Suomen maakunta ja pyrimme kehittämään paikallistoimintaa mahdollisimman monelle Keski-Suomen paikkakunnalle. Jäsenenä saat etuja sekä tuet pyöräilyä ja pyöräilyolojen kehittämistä. Yhdistykseen kuuluu lähes 600 jäsentä. Olet tervetullut mukaan!