Liittymistarjous maakunnassa asuville

Liittymistarjoukset ovat tänäkin vuonna saavuttaneet suuren suosion. Jatkamme tarjousta sovellettuna netin kautta. Tämä tarjous on suunnattu erityisesti Hankasalmella, Joutsassa, Kannonkoskella, Karstulassa, Keuruulla, Kinnulassa, Kyyjärvellä, Laukaassa, Multialla, Muuramessa, Petäjävedellä, Pihtiputaalla, Saarijärvellä, Toivakassa, Uuraisilla tai Viitasaarella asuville – tarjoukseen sisältyy I Cycle Keski-Suomi -teepaita. Jämsässä ja Äänekoskella asuville löytyy oma tarjous täältä.

Kun liityt jäseneksi netin kautta, niin saat jäsenyyden ja puuvillaisen I Cycle Keski-Suomi -paidan 25 eurolla tai jäsenyyden ja teknisen paidan 30 eurolla. Alle 18-vuotiaille jäsenyyden ja paidan hinnat ovat 20/25 €. Hintoihin sisältyy paidan postitus ja muutama I Cycle Keski-Suomi -tarra pyörään kiinnitettäväksi! Tarjous on voimassa niin kauan kuin paitoja riittää. Halutessasi voit tilata samassa yhteydessä myös seuravaatteita.

Normaalisti JYPS ry:n jäsenmaksu on aikuisilta 20 € ja alle 18-vuotiailta 10 €. I Cycle -puuvillapaidat maksavat jäsenille 10 € ja muille 15 € sekä tekniset paidat jäsenille 15 € ja muille 20 €.

Saatavilla olevat paitojen värit

Lasten ja naisten puuvillaisia paitoja (Kings ja Venice) on saatavilla mustana, turkoosina ja limenvärisenä. Miesten puuvillaista Delrayta on saatavilla mustana, keltaisena ja limenä. Miesten teknistä paitaa on saatavilla mustana, titaanisena, sinisenä, vaaleansinisenä ja limenä sekä naisten teknistä mustana, vaaleansinisenä, limenä ja pinkkinä.

Miten pitää toimia?

Liity jäseneksi liittymislomakkeella. Kirjoita lomakkeen Vapaa sana -kohtaan LIITTYMISTARJOUS MAAKUNTA ja haluamasi paidan malli (tekninen vai puuvillainen, naisten vai miesten, koko sekä 1. ja 2. toive paidan väristä). Maksa liittymistarjousmaksu (puuvillapaita/tekninen 25/30 €, alle 18-vuotiaille 20/25 €) seuran tilille ja kirjoita maksun viestiosaan LIITTYMISTARJOUS MAAKUNTA + liittyjän nimi.

JYPS ry

JYPS on yhdistys kaikille, jotka käyttävät pyörää kulkuneuvona, ovat kiinnostuneita pyöräilyn edistämisestä tai harrastavat pyöräilyä. Yhdistyksen toiminta-alueena on koko Keski-Suomen maakunta ja pyrimme kehittämään paikallistoimintaa mahdollisimman monelle Keski-Suomen paikkakunnalle. Jäsenenä saat etuja sekä tuet pyöräilyä ja pyöräilyolojen kehittämistä. Yhdistykseen kuuluu lähes 600 jäsentä. Olet tervetullut mukaan!