Sini Alusniemi MTB Marathon Cupin voittoon

JYPS:in Sini Alusniemi on voittanut vuoden 2012 maastopyöräilyn Marathon Cupin naisten sarjan kokonaiskilpailun. Sini varmisti voiton polkemalla ykköseksi cupin päätöskilpailussa Teivossa 23.9. Sini voitti suvereenisti kaikki ajamansa cupin osakilpailut, mm. SM-kilpailun. Onnittelut Sinille!

Marathon Cupin finaalissa Sini ajoi 60 kilometrin matkalla ajan 3:16:03, kun Kaupin Kanuunoiden Piia Nieminen käytti aikaa 3:24:41. JYPS:in toinen vauhti-Sini eli Savolainen pääsi myös palkintopallille ajallaan 3:40:37. Miesten sarjassa JYPS/Rosen Mika Pensas oli 13:s. Kaikki kisan tulokset löytyvät täältä.

Marathon Cupin kokonaiskilpailussa Sini Savolainen sijoittui naisten sarjan kuudenneksi, mutta olisi varmasti pärjännyt paremmin osallistumalla useampiin osakilpailuihin. Eve Lahti oli 19:s ja Merja Tenhumäki 24:s. Miesten yleisessä sarjassa Mika Pensas oli nopein jypsiläinen sijoittumalla hienosti 10:nnelle sijalle. M40-sarjassa Tommi Nieminen oli paras seuralainen sijallaan 35. M50-sarjassa Kari Vaara oli 18:s ja Matti Purojärvi 22:s. Cupin joukkuekilpailussa JYPS sijoittui tällä kertaa jaetulle neljännelle sijalle. Kokonaiskilpailun tulokset löytyvät täältä.

Onnittelut kaikille kauden aikana kilpailleille seuralaisille!