Jyväskylän yliopiston 20. pyöränhuoltotapahtuma la 8.4.2017 klo 12–16

JYPS järjestää yhdessä Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan ja Jyväskylän yliopiston kanssa perinteisen ja huippusuositun yliopiston pyöränhuoltotapahtuman. Tapahtuma pidetään yliopiston Liikunta-rakennuksen edustalla (Keskussairaalantie 4).

Tapahtumassa JYPS-mekaanikot huoltavat opiskelijoiden pyöriä 2 euron maksua ja vaihdettavien osien hintaa vastaan. Tyypillisimmät huollot ovat pyörän kunnon tarkistaminen, vaihteiden ja jarrujen säätäminen, ilman pumppaaminen renkaisiin, ketjun öljyäminen sekä sisäkumien, renkaiden, jarrupalojen ja vaijerien vaihtaminen. Tapahtumassa on jaossa ilmaiseksi heijastinnauhaa, I Cycle JKL -tarroja sekä myynnissä I Cycle JKL -paitoja.

Tapahtumaan voivat osallistua Jyväskylän yliopiston opiskelijat ja henkilökuntaan kuuluvat. Kaikille avoin huoltotapahtuma järjestetään Pyöräilyviikon päätapahtuman yhteydessä Jyväskylän kävelykadulla lauantaina 6.5.

Kuvia viime vuoden tapahtumasta löytyy täältä. Halutessasi voit ilmoittautua ja haastaa kavereitasi mukaan Facebook-tapahtumassa. Mekaanikot voivat ilmoittautua Nimenhuudossa.

Tervetuloa!