JYPS ja Stadium yhteistyösopimukseen 2021

JYPS ja Stadium ovat solmineet yhteistyösopimuksen vuodelle 2021. Sopimusta jatketaan tarvittaessa pidemmälle ajalle.

JYPS-logollisia vaatteita ja varusteita Stadiumin verkkokaupasta

Jäsenet voivat ostaa JYPS-logollisia vaatteita ja varusteita Stadiumin verkkokaupasta. Tuotteet ovat pääasiassa Craftin valmistamia. Jypsiläiset saavat vaatteet ja varusteet selvällä alennuksella normihintoihin verrattuna. Tuotteet voi tilata kotiin tai Stadiumin johonkin myymälään. Kaikki yli 49 euron arvoiset tilaukset toimitetaan postikuluitta, pienemmätkin tilaukset myymälöihin. Tilaukset toimitetaan 3–8 arkipäivässä.

Jokaisesta myydystä tuotteesta yhdistys saa samalla bonusta 6–10 %.

Yhdistyksen kautta voi edelleen hankkia Trimtexin pyöräilyvaatteita ja I Cycle -vaatteita. Stadiumin tuotteet laajentavat ja tukevat yhdistyksen vaate- ja varustevalikoimaa.

Yhdistykselle bonuksia muistakin ostoista Stadiumilla

Yhdistykselle voi halutessaan kohdistaa bonuksia Stadiumin verkkokaupasta tai liikkeistä myös mitä tahansa muuta kuin JYPS-logollisia tuotteita ostaessaan.

Netistä ostaessaan pitää olla Stadiumin kanta-asiakas, jotta voi kohdistaa bonuksia JYPSille. Kanta-asiakkaaksi voi rekisteröityä ilmaiseksi. Jos haluat kohdistaa bonuksia JYPSille, niin kirjaudu verkkokauppaan ja valitse Tue seuraasi -kohdassa JYPS tuettavaksi.

Kun ostaa tuotteita paikan päällä Stadiumin Jyväskylän liikkeistä (Kauppakatu 26 ja Ahjokatu 18), niin bonukset voi kohdistaa JYPSille myös ilman kanta-asiakkuutta. Kassoilla on listaus yhdistyksistä, joita voi tukea.

Stadiumin kanta-asiakas saa pitää henkilökohtaisen vuosibonuksensa. Stadium maksaa 3 %:n lisäbonuksen yhdistykselle. Kanta-asiakas voi myös halutessaan lahjoittaa koko vuosibonuksensa yhdistykselle – tämän voi valita Stadiumin verkkokaupassa Omilla sivuilla Tue seuraasi -kohdassa.

Tulossa myös muita etuja

JYPSille on tulossa tarjouksia ja kampanjoita myös muista Stadiumin tuotteista. Näistä tiedetaan myöhemmin erikseen sähköpostilistalla ja Facebookissa.

Lisätietoja

  • Teemu Tenhunen, pj (ät) jyps.fi.