Lapset ja nuoret pyöräilemään -koulutus 15.3.2015 klo 13–18

Lapset ja nuoret pyöräilemään -koulutuksessa käsitellään lasten ja nuorten pyöräilyn ohjaamisen perusteita. Koulutus on suunnattu junioritoiminnasta kiinnostuneille pyöräilynohjaajille, apuohjaajille, valmentajille sekä opettajille. Koulutuksessa perehdytään lasten ja nuorten ohjaamisen erityiskysymyksiin sekä monipuolisen, innostavan ja turvallisen harrastustoiminnan järjestämiseen pyöräilyseuroissa tai kouluissa. Lasten ja nuorten ohjaamisen koulutus toimii täydentävänä osana valtakunnallista pyöräilynohjaajakoulutusta tai erillisenä koulutuksena aiheesta kiinnostuneille. Koulutuksen järjestävät yhteistyössä Jyväskylän Pyöräilyseura ry ja Suomen Pyöräilyunioni.

Koulutuksen sisällöt:

  • lasten ja nuorten pyöräilyn ohjaamisen perusteet
  • monipuoliset harjoitteet harrasteryhmissä ja kouluissa
  • turvallisuus ja ea-taidot
  • lasten ja nuorten valmennuksen perusteet

Koulutus järjestetään sunnuntaina 15.3. klo 13–18 ja se koostuu luennoista, keskusteluista ja käytännön harjoituksista ulkona asfalttikentällä. Otathan mukaan säänmukaiset varusteet. Mikäli mahdollista, ota oma pyörä mukaan.

Ilmoittautuminen sähköisellä lomakkeella maanantaihin 9.3. mennessä täällä: http://urly.fi/lVe. Saat sähköpostiisi maksutiedot ja lisätietoa koulutuksesta viimeistään viikolla 11.

Hinta: 40 €. Tuotot käytetään suoraan JYPS:in junioritoiminnan kehittämiseen. Koulutus on maksuton niille JYPS:in jäsenille, jotka sitoutuvat vähintään apuohjaamaan junioritoiminnassa.

Paikka: Kansalaistoiminnankeskus Matara, Matarankatu 6, Jyväskylä.

Kouluttajana toimivat JYPS:in junioritoiminnan koordinaattori Kaisa Peltonen ja valmennusluento-osuudessa Heidi Lindfors.

Lisätiedot: Kaisa Peltonen, kaisa.peltonen (ät) jyps.fi, 040 778 0541

Ohjaajakoulutus