Lapset ja nuoret pyöräilemään -koulutus su 4.10.2015 klo 13–18

Lapset ja nuoret pyöräilemään -koulutuksessa käsitellään lasten ja nuorten pyöräilyn ohjaamisen perusteita. Koulutus on suunnattu lasten toiminnasta kiinnostuneille pyöräilynohjaajille, apuohjaajille, valmentajille sekä koulujen ja päiväkotien opettajille. Koulutuksessa perehdytään lasten ja nuorten ohjaamisen erityiskysymyksiin sekä monipuolisen, innostavan ja turvallisen harrastustoiminnan järjestämiseen pyöräilyseuroissa tai kouluissa.

Lasten ja nuorten ohjaamisen koulutus toimii täydentävänä osana valtakunnallista pyöräilynohjaajakoulutusta tai erillisenä koulutuksena aiheesta kiinnostuneille. Koulutuksen järjestävät yhteistyössä Jyväskylän Pyöräilyseura ry ja Suomen Pyöräilyunioni. Koulutuksen sisällöt:

  • lasten ja nuorten pyöräilyn ohjaamisen perusteet
  • monipuoliset harjoitteet harrasteryhmissä ja kouluissa
  • turvallisuus ja ea-taidot
  • lasten ja nuorten valmennuksen perusteet

Koulutus koostuu luennoista, keskusteluista ja käytännön harjoituksia ulkona asfalttikentällä. Otathan mukaan säänmukaiset varusteet. Mikäli mahdollista, ota oma polkupyörä mukaan.

Ilmoittautuminen sähköisellä lomakkeella keskiviikkoon 30.9.2015 mennessä sähköisesti: http://urly.fi/snP.  Saat sähköpostiisi koulutuksen vahvistuksen, maksutiedot ja lisätietoa koulutuksesta viimeistään viikolla 39.

Hinta: 40 €. Tuotot käytetään suoraan JYPS:in junioritoiminnan kehittämiseen. Koulutus on maksuton niille JYPS:in jäsenille, jotka sitoutuvat vähintään apuohjaamaan junioritoiminnassa.

Paikka: Kansalaistoiminnankeskus Matara (Matarankatu 6, Jyväskylä), luentosali Talvikki.

Kouluttajana toimivat JYPS:in junioritoiminnan koordinaattori Kaisa Peltonen ja valmennusluento-osuudessa Joona Juurakko.

www.jyps.fi/ohjaajakoulutus

Lisätiedot: Kaisa Peltonen, kaisa.peltonen (ät) jyps.fi, 040 778 0541