Valot on! -pyöränvalokampanja 28.9.–18.10.2015

Hämärässä ja pimeässä muiden teillä liikkujien on lähes mahdotonta nähdä valotonta pyörää. Oman sekä muiden turvallisuuden vuoksi: muistathan huolehtia pyörääsi valot ja heijastimet!

Pyörässä pitää hämärällä tai pimeällä ajettaessa olla valkoinen valo edessä. Myös heijastimet edessä, takana ja sivuilla ovat pakolliset sekä auttavat sinua näkymään. Punainen valo takana auttaa näkemään sinut vieläkin paremmin.

JYPS ry, Fenix-valaisimet ja Ride Cycle Store haastavat kaikki keskisuomalaiset mukaan Valot on! -kampanjaan 28.9.–18.10.2015. Osallistuminen on helppoa: osallistut käyttämällä valoja ja heijastimia pyörässäsi kampanjan aikana!

Voit ilmoittaa osallistumisestasi kampanjaan ja haastaa kavereitasi mukaan Facebook-tapahtumassa. Ilmoittautuneiden kesken arvotaan kampanjan päätteeksi Fenixin valo ja useita muita valoja. Kampanjan mainoksen Facebookissa jakaneiden kesken arvotaan myös Fenixin valo ja useita muita valoja. Olethan mukana viemässä tärkeää asiaa eteenpäin!

Valojen esittelyä ja Valoajo lauantaina 3.10.

Kampanjaan sisältyy Valot on! -tapahtuma Tourujoen Yössä Kansalaistoiminnankeskus Mataralla (Matarankatu 6, Jyväskylä) lauantaina 3.10. JYPS kertoo valoista pyörissä ja Fenix-valaisimet esittelee pyöränvalojaan klo 18–19. Klo 19 alkaa Valoajo, jossa fillaroimme valojen kanssa Jyväsjärven ympäri. Ohjattu kevytvauhtinen pyöräretki kestää noin puolitoista tuntia. Osallistuminen on ilmaista ja kaikille avointa. Varusteiksi tarvitaan fillari ja tietysti ne valot. Osallistujien kesken arvotaan pyöränvaloja!

Mukana fillarien valaisemisessa ovat Fenix-valaisimet, Ride Cycle Store, Liikennevirasto, Jyväskylän kaupunki, Keski-Suomen liitto, Laakkonen, Stark ja Trimtex.

Lisätietoja

Puheenjohtaja Teemu Tenhunen, pj@jyps.fi tai 041 544 2195.