Tilaa seuravaatteita lauantaihin 13.6.2015 mennessä

Tämän vuoden seuravaatekokoelmaa täydentävä tilaus on käynnissä! Seuravaatteet hintoineen löytyvät tutusta paikasta www.jyps.fi/vaatteet.

Valikoimaan sisältyy tälläkin kertaa noin 30 vaatetta. Käytännössä lähes kaikki pyöräilijän tarvitsemat vaatteet voi hankkia yhdistyksen kautta. Naisille ja miehille on lähes kaikissa vaatteissa omat värinsä, kuosinsa ja kokonsa. Valikoimasta löytyy myös lapsille sopivia vaatteita.

Melkein kaikki vaatteet tulevat norjalaiselta Trimtexiltä, tanskalainen Newline toimittaa täydentäviä tuotteita. Trimtexin vaatteissa kuosit on suunniteltu JYPS:ille. Monissa vaatteissa on mukana We Cycle Keski-Suomi -logo.

Tilaa vaatteesi viimeistään lauantaina 13.6.! Trimtexin vaatteiden osalta tämä on vuoden toinen ja viimeinen tilaus. Vaatteiden pitäisi olla Jyväskylässä heinäkuun lopulla.

Muutamia huomioita tilaamisesta

  • Jos et ole aiemmin käyttänyt Trimtexin vaatteita, niin tarkista kokosi mahdollisimman tarkkaan täältä.
  • Jos et tiedä aivan varmasti vaatekokoasi, niin tilaa silti. Varsinkin suosituimmista tuotteista tilataan ylimääräisiä. Kunhan tulet heti ensimmäiseen jakotilaisuuteen, niin ehdit todennäköisesti vielä sovittaa vaatteita ja tarvittaessa muuttaa kokoasi. Tärkeintä on tilata!
  • Vaatteet on maksettava heti toimituksen saavuttua Jyväskylään.
  • Tule noutamaan vaatteesi mahdollisimman pian niiden saavuttua.