Vuoden 2017 kilpailu- ja lisenssituet päätetty

Hallitus päätti kokouksessaan 18.12. tämän vuoden kilpailu- ja lisenssituen saajista.

10 kilpailuihin osallistunutta haki tukia yhteensä 2545,86 €. Lisenssitukia haettiin 427 euroa ja kisamaksutukia 2118,86 €.

Tukihakemuksen hyväksytysti jättäneiden kilpailulisenssit päätettiin maksaa kokonaan. Kilpailumaksujen perustukiprosentiksi päätettiin 10. Alle 18-vuotiaille päätettiin myöntää perusprosentin päälle 30 prosenttiyksikköä tukea ja yhdistyksen toiminnassa talkoilleille aktiivisuuden perusteella 0–30 prosenttiyksikköä. Menestyksestä ja huipulle tähtäämisestä päätettiin myöntää perusprosentin päälle 0–75-prosenttiyksikköä tukea.

Tukea myönnettiin vain seuraa ko. kisoissa edustaneille – eli JYPS oli mainittava kilpailijan seurana. Myös seuravaatteiden käyttäminen oli edellytyksenä. Keski-Suomen Pyöräilycupin maksuihin tai muihin kuin kilpailujen osallistumismaksuihin ei voitu taloudellisista syistä myöntää tukea.

Kilpailu- ja lisenssitukia päätettiin myöntää yhteensä 1952,46 euroa.

Suhteellisesti eniten tukea saivat Aku Klemi (juniori, BikeTrial), Antti Rekilä (juniori, BikeTrial), Onni Rainio (juniori, alamäkiajo), Akseli Maja (juniori, maasto), Lotta Voutilainen (juniori, maasto), Eemeli Kanervo (juniori, maasto, BikeTrial) ja Sini Alusniemi (naiset, maasto).