JYPSin ja Stadiumin yhteistyösopimus jatkuu vuodet 2022–2024

JYPS ja Stadium ovat jatkaneet aiempaa yhteistyösopimusta kolmella vuodella.

JYPS-logollisia vaatteita ja varusteita Stadiumin verkkokaupasta

Jäsenet voivat ostaa JYPS-logollisia vaatteita ja varusteita Stadiumin verkkokaupasta. Tuotteet ovat pääasiassa Craftin valmistamia. Jypsiläiset saavat vaatteet ja varusteet selvällä alennuksella normihintoihin verrattuna.

Tuotteet voi tilata kotiin tai Stadiumin myymälään. Kaikki yli 49 euron arvoiset tilaukset toimitetaan kotiin postikuluitta, pienemmätkin tilaukset myymälöihin. Tilaukset toimitetaan 2–8 arkipäivässä.

Jokaisesta ostetusta JYPS-tuotteesta yhdistys saa bonusta 6–10 %. Hankituista Craftin JYPS-tuotteista yhdistys saa 6–10 % lisää bonusta.

Yhdistyksen kautta voi edelleen hankkia erikseen pyöräilyvaatteita ja I Cycle -vaatteita. Stadiumin tuotteet laajentavat ja tukevat yhdistyksen vaate- ja varustevalikoimaa.

Yhdistykselle bonuksia kaikista ostoista Stadiumilla

Yhdistykselle voi halutessaan kohdistaa bonuksia Stadiumin verkkokaupasta tai liikkeistä mitä tahansa tuotteita ostaessaan.

Kun ostaa tuotteita paikan päällä Stadiumin Jyväskylän liikkeistä (Kauppakatu 26 ja Ahjokatu 18), niin kassoilla on lista yhdistyksistä, joita voi tukea – muista siis mainita JYPS-bonuksesta ennen maksamista!

Verkkokaupasta muita kuin JYPS-logollisia tuotteita ostaessaan pitää olla Stadiumin kanta-asiakas, jotta voi kohdistaa bonuksia yhdistykselle. Kanta-asiakkaaksi voi rekisteröityä ilmaiseksi. Kun haluat kohdistaa bonuksia, niin kirjaudu verkkokauppaan ja valitse Tue seuraasi -kohdassa JYPS.

Stadiumin kanta-asiakas saa pitää henkilökohtaisen vuosibonuksensa. Stadium maksaa 3 %:n lisäbonuksen yhdistykselle. Kanta-asiakas voi myös halutessaan lahjoittaa kaikki bonuksensa JYPSille – tämän voi valita Stadiumin verkkokaupassa Omilla sivuilla Tue seuraasi -kohdassa.

Muita kampanjoita ja alennuksia

JYPSillä on välillä muitakin kampanjoita ja alennuksia Stadiumin tuotteista. Näistä tiedotetaan erikseen sähköpostilistalla ja Facebookissa.

Lisätietoja

  • toiminnanjohtaja Teemu Tenhunen, JYPS, teemu.tenhunen (ät) jyps.fi.