Pelaamme sählyä noin syyskuun alusta huhtikuun loppuun vähintään viikoittain. Vuorot ovat yhteisiä melontaseura Melanvilauttajien kanssa.

Sekä naiset että miehet ovat vuoroille tervetulleita. Vuoroille pitää ottaa mukaan oma maila ja lattiaan jälkiä jättämättömät kengät.

Vuoroilla on pienet osallistumismaksut. Maksut on maksettava liikuntaeduilla, MobilePaylla tai käteisellä ja tasarahalla paikan päällä.

Pelikerrat ovat esillä ja kaikkien osallistujien toivotaan ilmoittautuvan Nimenhuudossa. Vuoroista ja mahdollisista muutoksista ilmoitetaan myös sähköpostilistan viikkotiedotteissa ja Facebook-ryhmässä.

Lisätietoja tarvittaessa sählyvastaavalta.

Tervetuloa pelaamaan!

Sählyt syksyllä 2020 ja keväällä 2021

Säännöllisen viikkosählyn ajankohta on vielä avoinna. Syksyn ensimmäinen vuoro on Lohikosken koululla tiistaina 15.9. klo 20.15–21.30 – jos kävijöitä riittää, niin tämä on myös viikkosählyn ajankohta. Syyskuussa ja lokakuun alussa vuoroja on useampina ajankohtina vastuuhenkilöiden päällekkäisten tapahtumien vuoksi.

Tavoite on pelata sählyä viikoittain huhtikuun loppuun asti.

Toistaiseksi yksittäisen vuoron osallistumismaksu on jäsenille 2 € ja muille 3 € – jäsen voi tuoda mukanaan vuorolle myös kaverinsa. Syksyn 2020 ja kevään 2021 pakettimaksut ilmoitetaan myöhemmin, kunhan vuorojen määrä tiedetään.

Kaikki varatut sählyvuorot ovat esillä Nimenhuudossa ja niitä mainostetaan sähköpostilistan viikkotiedotteissa ja Facebook-ryhmässä.

Toimintaohjeita koronan varalta

Vuorolle voi osallistua vain terveenä ja oireettomana. Muistetaan osallistuttaessa hyvä hygienia ja riittävät etäisyydet.